In se jezacelo....

Modifikacije vozil
Odgovori
PinkZ

In se jezacelo....

Odgovor Napisal/-a PinkZ »

stvar je sledeca... ker mi je moj bratranec u njemackoj zrihtu par zanimivih delov.. me zanima a pase williams kuplonga na cliota obicnega????
pa seveda me zanima kako se to kaj pozna.. speljevanje in podobno...
darkdog24
Kraj: Slovenia

Odgovor Napisal/-a darkdog24 »

Pa stari ce mas ti masino doma od williamsa kaj zdej muckas, dej jo noter in fertik.
Pol pa neki o kulungah sajnjas ce mas stroj doma.
Uporabniški avatar
BoneS

Odgovor Napisal/-a BoneS »

darkdog24 napisal/-a:Pa stari ce mas ti masino doma od williamsa kaj zdej muckas, dej jo noter in fertik.
Pol pa neki o kulungah sajnjas ce mas stroj doma.
tocno
Slika
PinkZ

slab ti to sledis prodal sem masino tisto... ker sem reku da zaenkrat ni takih financ da bi to vzdrzeval.... sam sem pa nasu kot pravim kuplongo... in se par delov od williamsa...
Uporabniški avatar
croma_man
Kraj: Celje

Odgovor Napisal/-a croma_man »

ne bo ti uspelo, to je jelovica.

dej kuplungo tiscat na 1.4 menjalnik mislim da ze v osnovi ne pase gor ker ma drugacen menjalnik clio williams. Riskiraj tistih 25-30 flik pa si novo kuplungo kup pol sportno in bo vsaj za tvoj avto. Kokr te pa poznam pa vem da se furas po jajcih in sparas avto pa sportne kuplunge sploh rabis ne.

rajs kam drugam vlagaj dnar na tisto kar bos koristil.
Slika
Fiat Coupe 2.0 16V Turbo SOLD
Volvo 850 2.3 T5 20V Turbo SOLD
Renault Laguna 2.0 RXE '94 SOLD
VW Passat 1.8 20V Turbo Variant
Renault Express 1.4 RT '99
PinkZ

ne zgolj informartivno me je zanimal... kako je stem...
modriDIRKAC

Odgovor Napisal/-a modriDIRKAC »

jaz bi pa reku da bo sla gor....to bo verjetn taka velikost kokr jo mam jest na volvotu....sam bos mogu menjat tud vztrajnik pa iz menjalnika je treba ene puse ven pobrat ker se sicer zadenjajo v zobe od vztrajnika....to je dost brezveze ce mene vprasas....pejt rajs k sinterju pa nej ti nardi eno keramicno za ene 15 000 sit....
PinkZ

modriDIRKAC napisal/-a:jaz bi pa reku da bo sla gor....to bo verjetn taka velikost kokr jo mam jest na volvotu....sam bos mogu menjat tud vztrajnik pa iz menjalnika je treba ene puse ven pobrat ker se sicer zadenjajo v zobe od vztrajnika....to je dost brezveze ce mene vprasas....pejt rajs k sinterju pa nej ti nardi eno keramicno za ene 15 000 sit....
keramicno za 15000 tisoc... :shock: pa to je zastonj.... tko btw: ej zanima me meu bi en odbijac za predelat kako mas kaj cas... ni dost dela je ze 80% koncan...
modriDIRKAC

Odgovor Napisal/-a modriDIRKAC »

jaz sem dal 11 za tavelko....to je z iber popustom...tamala pomoje vec k 15 neb smela bit
ja dej mi ksno sliko posl na mail al pa pm pa ti bom povedu kaj se bo dal nardit
Odgovori