In se jezacelo....
-
PinkZ
In se jezacelo....
stvar je sledeca... ker mi je moj bratranec u njemackoj zrihtu par zanimivih delov.. me zanima a pase williams kuplonga na cliota obicnega????
pa seveda me zanima kako se to kaj pozna.. speljevanje in podobno...
pa seveda me zanima kako se to kaj pozna.. speljevanje in podobno...
-
PinkZ
ne bo ti uspelo, to je jelovica.
dej kuplungo tiscat na 1.4 menjalnik mislim da ze v osnovi ne pase gor ker ma drugacen menjalnik clio williams. Riskiraj tistih 25-30 flik pa si novo kuplungo kup pol sportno in bo vsaj za tvoj avto. Kokr te pa poznam pa vem da se furas po jajcih in sparas avto pa sportne kuplunge sploh rabis ne.
rajs kam drugam vlagaj dnar na tisto kar bos koristil.
dej kuplungo tiscat na 1.4 menjalnik mislim da ze v osnovi ne pase gor ker ma drugacen menjalnik clio williams. Riskiraj tistih 25-30 flik pa si novo kuplungo kup pol sportno in bo vsaj za tvoj avto. Kokr te pa poznam pa vem da se furas po jajcih in sparas avto pa sportne kuplunge sploh rabis ne.
rajs kam drugam vlagaj dnar na tisto kar bos koristil.

Fiat Coupe 2.0 16V Turbo SOLD
Volvo 850 2.3 T5 20V Turbo SOLD
Renault Laguna 2.0 RXE '94 SOLD
VW Passat 1.8 20V Turbo Variant
Renault Express 1.4 RT '99
-
modriDIRKAC
jaz bi pa reku da bo sla gor....to bo verjetn taka velikost kokr jo mam jest na volvotu....sam bos mogu menjat tud vztrajnik pa iz menjalnika je treba ene puse ven pobrat ker se sicer zadenjajo v zobe od vztrajnika....to je dost brezveze ce mene vprasas....pejt rajs k sinterju pa nej ti nardi eno keramicno za ene 15 000 sit....
-
PinkZ
keramicno za 15000 tisoc...modriDIRKAC napisal/-a:jaz bi pa reku da bo sla gor....to bo verjetn taka velikost kokr jo mam jest na volvotu....sam bos mogu menjat tud vztrajnik pa iz menjalnika je treba ene puse ven pobrat ker se sicer zadenjajo v zobe od vztrajnika....to je dost brezveze ce mene vprasas....pejt rajs k sinterju pa nej ti nardi eno keramicno za ene 15 000 sit....
-
modriDIRKAC