lp, gantlej
Clio 3 - fedre
Clio 3 - fedre
Lp, torej prišel je čas da spustim svojgea klijeksa v podn...vendar ne vem kaj vzet in kolko
naj povem da drugih nekih sprememb nebo...rad bi samo da se iz traktorja prelevi v...pač ne traktror, ker vsi vemo da je clio 3 doooost dvigjen...zaj pa kaj vzeti in kje...pri nas, ebay?če ma kdo tut kako fotko se toplo priporočam...najraje s kakimi 15kami ker zaenkrat nebo drugih feltn gore...in da vsaj približno vidim kak se spusti kaj!
lp, gantlej
lp, gantlej
Re: Clio 3 - fedre
Če želiš imeti avto še kolikor toliko uporaben in kdaj parkirati na robniku, potem ga ne spusti za več kot 4cm.
- Pocket_Rocket
- Kraj: GO-LJ
- Pocket_Rocket
- Kraj: GO-LJ
lp, zopet novo vprašanje 
zalsedil sem da en uporabnik prodaja eibach prokit za cliota 3, mel jih je na 1.6 16v, jaz imam 1.2 16v...kolko sm gledo na eibachovi strani je razlika v sprednjih fedrih, mnda obremenjenost za 1.2 je 850kg za 1.6 950kg...a bi tole pasal na mojga al ne?
potem pa še drugo...na eni spletni strani sem zasledil vzmetiu V-MAXX 35/35 za ceno 120€...kar se mi zdi cenovno ugodno...pozna kdo to firmo?vela to kaj?ker eibachi me pridejo v nemčiji 160€ + poštnina...v sloveniji sploh raj ne vrašam ker mam nek filing da so dražje
lp
zalsedil sem da en uporabnik prodaja eibach prokit za cliota 3, mel jih je na 1.6 16v, jaz imam 1.2 16v...kolko sm gledo na eibachovi strani je razlika v sprednjih fedrih, mnda obremenjenost za 1.2 je 850kg za 1.6 950kg...a bi tole pasal na mojga al ne?
potem pa še drugo...na eni spletni strani sem zasledil vzmetiu V-MAXX 35/35 za ceno 120€...kar se mi zdi cenovno ugodno...pozna kdo to firmo?vela to kaj?ker eibachi me pridejo v nemčiji 160€ + poštnina...v sloveniji sploh raj ne vrašam ker mam nek filing da so dražje
lp