kljcavnica za zadnje desne vrate
kljcavnica za zadnje desne vrate
zivjo kot pri vecini je tudi meni crknila kljucavnica za desne zadnje vrate negori mi lucka in na displeju ne pokaze za odprta vrata!zdaj me pa samo zanima ce pase od lagune karavan 2004letnik na mojo limuzino 2002 hvala za odgovore

R_laguna
Re: kljcavnica za zadnje desne vrate
Kako to misliš, kot večini? Govoriš kot,da je neka serijska napaka...R_laguna napisal/-a:zivjo kot pri vecini je tudi meni crknila kljucavnica za desne zadnje vrate negori mi lucka in na displeju ne pokaze za odprta vrata!zdaj me pa samo zanima ce pase od lagune karavan 2004letnik na mojo limuzino 2002 hvala za odgovore![]()
![]()
GOLF VI. 1.2 TSI + 2.0 TDI
se pravi da zgleda da imam identičen problem, ne sveti mi zadaj levo luč in na BC mi ne javla da so vrata odprta. Torej kaj je potrebno kupit oziroma kaj je potrebno popravila, mogoče kaka slika da vem kaj razdret, opazo sem to v temi pred parimi minutami, in ugotovil da so vrata vedno tudi ko so odprta po njegovo v položaju zaprto, se pravi jih lahko pustim odprta pa avtomatsko vse zaklene kot da je zaprto
, mislim da se je začelo crkovanje pa take pa to. Za pomoč se že v naprej zahvaljujem
Laguna II 2.2dCi INITIALE PARIS