Barvanje odbijača in haube...

Vse o videzu avtomobila
Odgovori
Uporabniški avatar
iceman89
Kraj: Žalec

Barvanje odbijača in haube...

Odgovor Napisal/-a iceman89 »

Zanima me kakšna je kej cena barv, kr bi mel rad na haubi 2 barve, pa če je treba to homologirat?

Slika

Pa kakšna je nasploh cena da mi pripravijo in prebarvahi haubo pa odbijač??
Slika
Uporabniški avatar
jurre
Kraj: Kranj

Odgovor Napisal/-a jurre »

Kakor vem homologirat ni treba, edino tista barva, ki je vpisana v prometni mora biti cez vec kot 50% avta (ce pobarvas vec, ti morajo pa popravit vpisano barvo). Ce bos barval samo havbo ni problema.
Za cene pa ne vem.
Uporabniški avatar
legionar
Kraj: Prekmurje

Odgovor Napisal/-a legionar »

kaj pa kakšna folija? maš prav posebne folije za te namene.

pa če se ti več ne bo dopadlo jo dol vzameš ali daš dol vzet :wink:
RENAULT CLIO
Uporabniški avatar
kmetek
Moderator
Kraj: Bloke

Odgovor Napisal/-a kmetek »

Prjatu dela za firmo Folidesign, nalepke po želji. Samo črna sploh ne bi bila draga, tko da mal razmisli, če se ti res splača barvat. Če ti ni všeč ali ko prodajaš avto pa sam dol daš, barvo pa bolj težko :lol:
Kar izgubim na ravnini, nadomestim v ovinku :D
Uporabniški avatar
oasis91
Kraj: ilirska bistrica

Odgovor Napisal/-a oasis91 »

kmetek a lahko kej več poveš o foliji?
mislim kako se jo gor zalepi da ni mehurčkov pa kako se jo dol sname pa kakšna bi bla približno cena? :lol:

aja, se opravičujem za off
Uporabniški avatar
kmetek
Moderator
Kraj: Bloke

Odgovor Napisal/-a kmetek »

Nalepijo ti jo lahko oni, verjem da zgleda kot bi blo pobarvano, edino če greš s prstom se pač čuti rob, kot na vsaki nalepki :lol:

Nazadnje so eno Navaro komplet polimal, ma od blizu ni šans da ugotoviš da ni barvana, edin če veš kaj iskat.

Cene so čist odvisne, bi ga mogu uprašat, ti dam magar cifro pa ga pokličeš.
Mislim da je cena za 1 m2 enobarvne folije okol 30€, tko da prištej še razrez in montaža, okol 50€ za 1 m2 se mi zdi. Ene barve se razume :wink:
Kar izgubim na ravnini, nadomestim v ovinku :D
Uporabniški avatar
iceman89

Slika

Zdej mi pa povejte neki, če homologiram one lajšne čez luči pa jih dam stran pa pol takole havbo gor bi znal kej težit škifi??

pa kulk je dela z bad lookom pa kdo bi to delu v okolici celja, ker tole me pa rajca totalno!!! :D
Slika
Uporabniški avatar
Sash
Kraj: Šempeter pri Celju

Odgovor Napisal/-a Sash »

kaj ti si iz celja?? jest sem iz šempetra pa če želiš mi povej tvojo cifro pa se ogles v šempeter pa grema do unga kleparja ko je men delu bad look!

drgač pa zlo hudo zgleda meganči :shock: :lol: 8)

Lp. :wink:
Clio 1.4 l.99
R5 1.4 Five - SOLD
Volvo 850 T5
Uporabniški avatar
iceman89

js sm iz žalca :)

bi se lahk zmenla za ta tedn če maš cajt... drugač pa a predeluje odbijače tut pa styling pa to...kr bi spomlad rad še to naredu :) mogoč celo zdej sam pol bo avto doma če bo sneg :P
Slika
obi
Kraj: medvoški štajerc

Odgovor Napisal/-a obi »

Hmmm a ni pr meganu tam spredaj ko so reže zajem zraka za luf filter al se motim. Tak da če boš zapru tako kot je na sliki bo potrebno zadevo drgam spelat.
Štrom for wife, UPS for life.
Uporabniški avatar
Sash
Kraj: Šempeter pri Celju

Odgovor Napisal/-a Sash »

iceman89 napisal/-a:js sm iz žalca :)

bi se lahk zmenla za ta tedn če maš cajt... drugač pa a predeluje odbijače tut pa styling pa to...kr bi spomlad rad še to naredu :) mogoč celo zdej sam pol bo avto doma če bo sneg :P
ja lej z njim se da zment marsikaj in zna tudi marsikaj ker par let nazaj se je tako igral z odbijači iz 3h je enega skupaj spravu pa še malo poliestra pa je tko hudo zgledal da fertik velik zna pa tudi uredu zrihta tk da kokr želiš jst mam do 17ih čas ta teden ker pol delam... lahk me pokličeš ( 051 - 439 - 144 ) pa se kje dobimo... čeprav sem brez avta ampak bi šlo useen... :lol: :wink:

Lp.
Clio 1.4 l.99
R5 1.4 Five - SOLD
Volvo 850 T5
Odgovori