Kosi iz anglije - (GrA zračniki za havbo in nosilec motorja)
Kosi iz anglije - (GrA zračniki za havbo in nosilec motorja)
Čez kaka dva tedna si bom poslal iz Anglije zbirnik. Če bi kdo rad kaj prišparal na poštnini, lahko zraven pritakne. Če kdo rabi kak del za Clio 1 1.8 16V, lahko napiše pa probam poiskat, če se kaj prodaja.
LP Robi
LP Robi
Zadnjič spremenil robi1000, dne 24 Jan 2010, 16:40, skupaj popravljeno 1 krat.
Clio 2.0 16V Williams 94'
"Moj avto zgleda serijski od daleč, a je daleč od serijskega..."

Če koga slučano zanima...
Za kolege iz tujine rihtam sledeča dva kosa:
Zračnik za Gr.A oziroma MAXi kit car za Clio 1.8 16V / Williams

Na navadnem ventilarju:

Cena je odvisna od števila naročenih ampak za en kos je 100€, za 10 pa 80€.
Druga stvar, ki bo mogoče interesantna za več ljudi je spodnji nosilec motorja za Gr.A. Je nastavljiv in trši od originalnega. Gibanje prestavne ročice ob spuščanju gasa in cukanja ob pospeševanju so s tem nosilcem preteklost.
Ne levi original, na desni nov nosilec

Zmontirano na avtu:

Cena za nosilec je 50€.
Če koga kaj od tega dvojega zanima, naj prosim sem napiše.
LP Robi
Za kolege iz tujine rihtam sledeča dva kosa:
Zračnik za Gr.A oziroma MAXi kit car za Clio 1.8 16V / Williams

Na navadnem ventilarju:

Cena je odvisna od števila naročenih ampak za en kos je 100€, za 10 pa 80€.
Druga stvar, ki bo mogoče interesantna za več ljudi je spodnji nosilec motorja za Gr.A. Je nastavljiv in trši od originalnega. Gibanje prestavne ročice ob spuščanju gasa in cukanja ob pospeševanju so s tem nosilcem preteklost.
Ne levi original, na desni nov nosilec

Zmontirano na avtu:

Cena za nosilec je 50€.
Če koga kaj od tega dvojega zanima, naj prosim sem napiše.
LP Robi

1. To ni končnik in meni se ne zdi drag. Original od renaulta je tak nosilec 2200€. Hmmm, to pa je drago.
2. Trese kot v traktorju? Ne lih, priznam da pri prostem teku pride v kabino nekaj vibracij, med vožnjo je pa boljše kot original, ker se motor ne gunca sem pa tja, tisto malo blaženja pa opravijo ostali nosilci. Če ti pa trese kot v traktorju, je pa nekaj narobe z motorjem... V planu je bila verzija z gumico, ampak se je izkazala za nepotrebno.
Sicer pa kot sem rekel, je ta roba v glavnem namenjena v tujino. Tisti ki te stvari kupuje, ve kaj kupuje.
LP Robi
2. Trese kot v traktorju? Ne lih, priznam da pri prostem teku pride v kabino nekaj vibracij, med vožnjo je pa boljše kot original, ker se motor ne gunca sem pa tja, tisto malo blaženja pa opravijo ostali nosilci. Če ti pa trese kot v traktorju, je pa nekaj narobe z motorjem... V planu je bila verzija z gumico, ampak se je izkazala za nepotrebno.
Sicer pa kot sem rekel, je ta roba v glavnem namenjena v tujino. Tisti ki te stvari kupuje, ve kaj kupuje.
LP Robi

no sj ti nočm odvračat kupcev, sam povem..
tej stvari se reče očesni ležaj če se prou spomnem sam uporabljou sm jo kot končnik, in obe volanski sponi z rostfrei navojnimi palcami za nastavitve sta prišle 48e, to so 4 taki ležaji in meter navoja m12, zato se mi je zdelo drago
če sm pa ustrelu mimo se opravičujem
p.s http://www.gita-celje.com/images/16ocesni_lezaji.jpg se mi zdi podobna stvar
tej stvari se reče očesni ležaj če se prou spomnem sam uporabljou sm jo kot končnik, in obe volanski sponi z rostfrei navojnimi palcami za nastavitve sta prišle 48e, to so 4 taki ležaji in meter navoja m12, zato se mi je zdelo drago
če sm pa ustrelu mimo se opravičujem
p.s http://www.gita-celje.com/images/16ocesni_lezaji.jpg se mi zdi podobna stvar
Zadnjič spremenil oasis91, dne 24 Jan 2010, 20:31, skupaj popravljeno 1 krat.
@oasis91: Ni nobene zamere, samo tudi ko kupiš nov avto je ta dražji kot bi bil surovi seštevek delov. Tu je razvojni čas, prilagajanje da stvari delujejo, preizkusi... To je tista razlika.
@urosr: Nikoli nisem rekel da se nič ne čuti. Ampak to so drobne vibracije, daleč od kakega traktorja. Med vožnjo jih pa ni.
@urosr: Nikoli nisem rekel da se nič ne čuti. Ampak to so drobne vibracije, daleč od kakega traktorja. Med vožnjo jih pa ni.