delna odpoved servo volana zaradi ojačevalca Twingo 2
delna odpoved servo volana zaradi ojačevalca Twingo 2
zdravo!sem nov član in imam en problem v twingotu 2 letnik 2007 sem preklipil ojačevalec,bass,kondenzator v glavnem vse tak ko mora bit..sedaj pa se mi dogaja da ko vklopim radio ki je vezan tut z vklopom ojačevalca med vožnjo mi preneha delat servo volan vendar le delno...Prosim za odgovor
Novi twingo nima servo volana ampak električni volan. Preveri kako si vezal ojačevalec. Verjetno je nekje kakšna motnja. Preveri tudi če imaš dobro maso.
ŠIK Vulkanizerstvo, vgradnja avtoplina, protikorozijska zaščita, AVTOVLEKA 24H
Megane Coupe 1.4 16V l.99 ph-2 LPG
BMW E39 530i LPG
BMW E39 530i LPG
Da nima ta tvoj kolega Fiat Puntota z City volanom, ta se izklaplja po 40 km/h.wily napisal/-a:a se ne ugasne drgač ta električen servo po neki hitrosti vožnje?? ker kolegu se komplet ugasne pa ma twinga 1 L01 1.2 16v kolosej oprema.
Za Twingeca pa prvič slišim da izklaplja električni servo....edino če je progresivni
GOLF VI. 1.2 TSI + 2.0 TDI
Kaj pa če odklopiš ojačevalec? Kam si vezal +? Maš dobro maso na ojačevalcu?
BMW E39 530i LPG
BMW E39 530i LPG
resno ti govorim, in celo danes sma testirala in se servo ugasne ko preseže okrog 30km/h, občuti se na avtu da je takoj trši volan, dej poba mal preber navodila. mogoče pa maš kej tm opisan podrobno delovanje serva.Tommy30 napisal/-a:Da nima ta tvoj kolega Fiat Puntota z City volanom, ta se izklaplja po 40 km/h.wily napisal/-a:a se ne ugasne drgač ta električen servo po neki hitrosti vožnje?? ker kolegu se komplet ugasne pa ma twinga 1 L01 1.2 16v kolosej oprema.
Za Twingeca pa prvič slišim da izklaplja električni servo....edino če je progresivni
Dej povej točno kakega twingota maš (motor, opremo). Lahko tudi barvo
pa bom identičnega vzel na šihtu jutri al pa ta teden pa da vidim. Pa pri keri hitrosti približno ti to naredi?
BMW E39 530i LPG
BMW E39 530i LPG
Pri keri hitrosti ti to naredi? Se fajn občuti?ak78721 napisal/-a:twingo letnik 2007 1.2TCE motor,modra barva,avt. klima,el.pomik stekel,6x air bag...vlanem vsa oprema ki jo imajo twingoti z 1.2TCE motorjem
BMW E39 530i LPG
BMW E39 530i LPG
na normalnih obratih laufa..ni več v garanciji sej ni nič hin..sem vpr na renault servisu je reko da je rele za volan prešvoh zaj pa če je to res pa nisem prepričanStupo napisal/-a:Si siguren, da je kriv radio za nedelovanje serva?
Kako pa to občutiš?
Pri meni deluje bp (en 4-kanalec, blaupunkt radio), edino če je v prostem teku avto v višjih obratih, postane volan trši.
Je avto še v garanciji?