Evo ga, pa sem zamenjal oldyja Fuegota za tole žverco. Kaj naj rečem, vozilo j fenomenalno.No Fuego je deponiran, ne bo šel stran. čakam na mal iber časa da ga porihtam. Tale zadeva je stara 13 mesecev pa ima ikol 4800 prevoženih. Slike so bolj deževne zaenkrat, lepo pa so ga opisali tule http://www.siol.net/Avtomoto/Testi/Avto ... _Team.aspx
Aleen napisal/-a:No veliko varnih kilometrov z R27 ..... pa predvsem uživaških ...... svojega usak dan bolj pogrešam upam da se gdaj srečava da si ga pobbližje ogledam
Aleen napisal/-a:No veliko varnih kilometrov z R27 ..... pa predvsem uživaških ...... svojega usak dan bolj pogrešam upam da se gdaj srečava da si ga pobbližje ogledam
Si svojega že prodal?
Katerega njegovega? Enega izmed njegovih RSov imam zdaj jaz. Enega izmed njegovih RSov ima pa spet on.
Si svojega že prodal?
Katerega njegovega? Enega izmed njegovih RSov imam zdaj jaz. Enega izmed njegovih RSov ima pa spet on.
R27 nažalost sem sedaj imam pa spet svojega starega RSa in ga kmalu predstavim