Lp vprašanje
Lp vprašanje
Lep pozdrav..sem nov in sicer še ne vem če sm prav sploj za mojo temo...in sicer zanima me sledeče..imam megana 04 letnik 1,5 dci pa mam problem na vozinkovih vratih in sicer poka mi pridržilni pant to je spodnji pant kateri po stopnjah odpira vrata pa me zanima če ga ima kdo in kam se naj obrnem hvala
Lahko se obrneš na uradni servis, kjer ti bodo samo pant z zadržačem vrat prodali za ene 150€ za par, če me spomin ne vara (levi in desni, posebej mi niso hoteli prodati).
Potem pa je treba še pobarvati na željeno barvo. Koliko pride vse skupaj na Renaultu niti vprašal nisem.
Namesto tega sem pregledal oglase razbitih meganov na avto.net, izbral srebrnega, kupil pant za 25€ in dal svojem popoldancu zmontirat za 10€.
Sicer ne vem, koliko km ma tvoj meganček - moj jih ima čez 160,000 in če bi za vse te prčkarije, ki so do zdej crknile, vozil na uradni servis, bi dal skoraj toliko več, kolk je avto zdej vreden. Tako da ti predlagam, da najdeš kakšnega popoldanca in mu daš zamenjat.
lp,
Luka
Potem pa je treba še pobarvati na željeno barvo. Koliko pride vse skupaj na Renaultu niti vprašal nisem.
Namesto tega sem pregledal oglase razbitih meganov na avto.net, izbral srebrnega, kupil pant za 25€ in dal svojem popoldancu zmontirat za 10€.
Sicer ne vem, koliko km ma tvoj meganček - moj jih ima čez 160,000 in če bi za vse te prčkarije, ki so do zdej crknile, vozil na uradni servis, bi dal skoraj toliko več, kolk je avto zdej vreden. Tako da ti predlagam, da najdeš kakšnega popoldanca in mu daš zamenjat.
lp,
Luka
ma ja obupno je sam ubistvu me ne mot tok pokanje ampak bl to ker vrata ne pridrži uidejo tko rečen in je res nevarn da ne udarijo po kakem drugem avtu. zdej tko kt je reku DonLuigi 150 + cena barvanja je kr strošek in pač se zanimam kako čim ceneje skoz pridet. kje bi ga lahko posebi kupil pobarvu pa sam ker imam original barvo od avta. Drgač pa avto mam zdej 1 mesec in sm maksimalno zadovoljen
pa vaše izkušnuje z 1.5 dci moj je sucer 74kw...
Jaz sem ga za mojo Laguno kupil na uradnem servisu. Cena je bila okoli 35€. Montaža je trajala pol ure in sem vse naredil sam. Kje se pa to barva pa nimam pojma
Starega sem pa razstavil v prafaktorje in ugotovil, da se obrabijo plastični valjčki, ki drsijo med tistim železom. Dal sem narediti nove te valjčke in zdaj imam rezervo.
Čim bolj boste mazali in špricali, tem bolj bo pokalo, ker tako plastika drsi in se ne obrača!
Pravim, jaz imam Laguno in ne Megana, mogoče je tam drugače!
Starega sem pa razstavil v prafaktorje in ugotovil, da se obrabijo plastični valjčki, ki drsijo med tistim železom. Dal sem narediti nove te valjčke in zdaj imam rezervo.
Čim bolj boste mazali in špricali, tem bolj bo pokalo, ker tako plastika drsi in se ne obrača!
Pravim, jaz imam Laguno in ne Megana, mogoče je tam drugače!