avto se gunca !?
avto se gunca !?
takole je: mam megana coupe l.96 in se mi gunca,ne trese se ampak kot da bi ble zvite feltne al kaj.Sm zamenju gume pa je boljše ampak še vedno.menjal sm tudi fedre, vse 4 amortizerje, neke gumice pri amortizerjih( mislim da so stabilizatorji al ne, ne vem), centriranje gum, optika narejena u glavnem ne vem zakaj se maje sem pa tja
s predlogi na dan ker se že bojim da ne dobim morsko bolezen
hvala
s predlogi na dan ker se že bojim da ne dobim morsko bolezen
hvala
Probaj s kakimi drugimi feltnami.
ŠIK Vulkanizerstvo, vgradnja avtoplina, protikorozijska zaščita, AVTOVLEKA 24H
Megane Coupe 1.4 16V l.99 ph-2 LPG
BMW E39 530i LPG
BMW E39 530i LPG
Ni nujno da je videt. Lahko vseeno probaš.
Drugač pa vsako kolo primi zgoraj in ga zaguncaj. Če čutiš nek čuden premik potem ti to kolo nagaja. Lahko da je z volansko letvijo kaj narobe.
Drugač pa vsako kolo primi zgoraj in ga zaguncaj. Če čutiš nek čuden premik potem ti to kolo nagaja. Lahko da je z volansko letvijo kaj narobe.
BMW E39 530i LPG
BMW E39 530i LPG
Malo opiši guncanje mal bolj pricizno. Ali imaš občutek da je bolj spredaj ali zadaj, ali ga gunca levo desno al gor dol al naprej nazaj, .......
BMW E39 530i LPG
BMW E39 530i LPG
Meni izgleda kot da imaš problem v feltnah. So original feltne? Ker če je večja sredina in nimaš centrirnega obroča guma ni v centru čeprav paše na luknje.
BMW E39 530i LPG
BMW E39 530i LPG
S v mes gume menjal al imaš še stare na katerih prej ni bilo "guncanja" ? Namreč enako sem imel jaz.....centriranje ni pomagalo....ob podrobnem pregledu pnevmatik se je izkazalo , da se ne eni pnevamtiki pretrgalo "satovje2 ( tisti droti ki so v gumi) in je pod obremenitvijo (ko je avto stal na pnevmatikah) popustila....in tako je med počasno vožnjo opletala....marky78 napisal/-a:avto mam eno leto pa se na začetku nč ni guncal pol se je začel tam po poletju enkrat, ne vem a so original jest feltne nisem nč menjaval kako naj vem če so original a je kje kej označeno al pa napisan? nimam ti jest pojma prej sm mel petko je delala k šus ......