OPOZORILO NA DISPLEJU "CHECK INJECTION"

Okvare na vozilih in pomoč pri raznih problemih
astor

OPOZORILO NA DISPLEJU "CHECK INJECTION"

Odgovor Napisal/-a astor »

Pozdravljeni,

včeraj zveče se mi ja na displeju (Renault Scenic 1.9dci l.04) pojavil napis "CHECK INJECTION". Po nekaj minutah vožnje sem avto vgasnil in ga čez 5 minut ponovno prižgal. Po vnovičnem zagonu motorja, tega napisa ni več bilo. Je možno, da je za opozorilo na displeju kriva nafta (po dolgem času sem ponovno tankal na petrolu!) ali mislite, da je kaj drugega?!
Ta napis oz. opozorilo se mi je pojavilo prvič!

Hvala za vaše odgovore oz. mnenja in lep pozdrav!

Astor
Uporabniški avatar
mali
Kraj: Dobova

Odgovor Napisal/-a mali »

Ena ali dve grelni svečki sta odpovedali. Zamenjaj vse štiri. Na servisu jih imaš po 31€(original) ali 12€(neoriginal).
Tako sem naredil jaz na svojem Scenicu, sedaj je pa dobro.
Uporabniški avatar
bostjan1111

Odgovor Napisal/-a bostjan1111 »

mali napisal/-a:Ena ali dve grelni svečki sta odpovedali. Zamenjaj vse štiri. Na servisu jih imaš po 31€(original) ali 12€(neoriginal).
Tako sem naredil jaz na svojem Scenicu, sedaj je pa dobro.
Ej, ej, ustav konje, nič menjat!
Men je prvič to napisal pred tremi leti (tankal Petrol), pol je blo še ene dvakrat, (žena tankala Petrol), zdaj pa je mir, pa nisem nič menjal, sam redno tankam na vseh drugih pumpah razen na Petrolu.
Od zadnjič ko mi je to napisal, pa j egotov že več kot eno leto.
Uporabniški avatar
mali
Kraj: Dobova

Odgovor Napisal/-a mali »

Lepo se odpelji do avtomehanika in ti naj zmeri grelne (žarilne) svečke.
Jaz že leta in leta tankam na Petrolu, pa nisem imel še nobenih problemov. Tako da dvomim, da je krivo gorivo.
Uporabniški avatar
miko 55
Kraj: L . J .

Odgovor Napisal/-a miko 55 »

Tole z gorivom je navadno nabijanje. Ne ti tlele, da je gorivo zanič, ker je isto kot na omw. Tko da tele zgodbice prihrani zase. Za lažjo odločitev poglej kdo ima več postov in kakšni so. Poslušaj mali-ja.
GOOGLE zihr ve!!!!!!!!!! Zato se googlajmo.
http://rsslo.nagradne-igre.si/igra/2920 ... 3ce0d2daf8
Uporabniški avatar
Fan
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Fan »

mali napisal/-a:Lepo se odpelji do avtomehanika in ti naj zmeri grelne (žarilne) svečke.
Jaz že leta in leta tankam na Petrolu, pa nisem imel še nobenih problemov. Tako da dvomim, da je krivo gorivo.
Pozdravljeni

x2

Lep pozdrav
Ker imam prepoved zasebnih sporočil, mi lahko vaša vprašanje pošljete na: [email protected]

https://www.facebook.com/Zavorni-Servis ... en-section" onclick="window.open(this.href);return false;
Uporabniški avatar
umlinar
Kraj: Velenje

Odgovor Napisal/-a umlinar »

lahk je bla sam kaka smetka kje. men se je ze tut prizgalo, sem zbrisal napako in to je to, se po 1. letu ni vec pojavlo.
Renault Laguna II 2.2dci Privilege - What else is left for the great ones!?
Uporabniški avatar
simonz1
Kraj: Novo mesto

Odgovor Napisal/-a simonz1 »

Fan napisal/-a:
mali napisal/-a:Lepo se odpelji do avtomehanika in ti naj zmeri grelne (žarilne) svečke.
Pozdravljeni

x2

Lep pozdrav
X3
Scenic III 1.5 dCi, 110KM

Captur II 1.5dCi, 115KM EDC
Uporabniški avatar
bostjan1111

Odgovor Napisal/-a bostjan1111 »

miko 55 napisal/-a:Tole z gorivom je navadno nabijanje. Ne ti tlele, da je gorivo zanič, ker je isto kot na omw. Tko da tele zgodbice prihrani zase. Za lažjo odločitev poglej kdo ima več postov in kakšni so. Poslušaj mali-ja.
Sorry, ampak taka je moja izkušnja, sem pa zadnjič za hec spet probal Petrola (zdej ko majo ta tanov dizel, kolk se mu pač že reče), p aje šlo cel tank brez problema. Za prej dam pa tud kakšno reč odrezat, če ni blo tko kot sem napisal- pol pa naj bo krivo kar če.
Uporabniški avatar
wily
Kraj: Prebold

Odgovor Napisal/-a wily »

simonz1 napisal/-a:
Fan napisal/-a:
Pozdravljeni

x2

Lep pozdrav
X3
x4 l.p.wily
Uporabniški avatar
monaco

Odgovor Napisal/-a monaco »

obujam staro temo. Mogoče kdo ve kako z DDT2000 zbrisat to napako? Preberem jo lahko brisat je pa ne morem (mi javlja da je protected ali nekaj takega).
Uporabniški avatar
zors
Kraj: Radeče

Odgovor Napisal/-a zors »

Še jaz obujam temo

Meni je prav tako izpisalo napako check injection na Meganu 1.9 dci 96kW
Vendar je bil kriv senzor ki meri tlak iz turbine, že stisnjen zrak pred intercooler-jem. Ko mi je napako izpisalo in prižgala se je lučka oranžna z ključkom, ter avto ni imel nobene moči. Čutiti je bilo kot da se turbina ne zavrti. v nizkih obratih je imel nekaj navora. Skratka kot da bi bil navaden dizel z 60KM. Več kot 110km/h sploh ni šel.

Slika

Skratka na računalniki se je prec videlo za kater senzor gre stane pa 150 EU
Uporabniški avatar
laguna484
Kraj: Celje

Odgovor Napisal/-a laguna484 »

zors napisal/-a:Še jaz obujam temo

Meni je prav tako izpisalo napako check injection na Meganu 1.9 dci 96kW
Vendar je bil kriv senzor ki meri tlak iz turbine, že stisnjen zrak pred intercooler-jem. Ko mi je napako izpisalo in prižgala se je luèka oranžna z kljuèkom, ter avto ni imel nobene moèi. Èutiti je bilo kot da se turbina ne zavrti. v nizkih obratih je imel nekaj navora. Skratka kot da bi bil navaden dizel z 60KM. Veè kot 110km/h sploh ni šel.

Slika

Skratka na raèunalniki se je prec videlo za kater senzor gre stane pa 150 EU
X2
Uporabniški avatar
drejc88
Kraj: trbovlje

Odgovor Napisal/-a drejc88 »

no pa da še jst napišem svojo izkušnjo, morda komu pride prav.
pri meni pa je biu v defektu regulator visokotlačne pumpe. mi pa ni izpisalo check injection, ampak injection fault, kje pa je razlika pa ne vem.
nov regulator za megana II pride 150-160€, jst sem dal not rabljenega za 60€, dela pa sem plačal 20€
lp drejc
Uporabniški avatar
dragan1

Odgovor Napisal/-a dragan1 »

će tole odpove nekje 1500km od doma....se lahko pripelješ al je bolje kar takoj zamenjat?

sumim da meni crkuje, pa me zamia, če dokončno crkne nekje na poti...

aja, pa cena? ponaredek?

hvala
Renault Laguna 1.9 dCi Initiale Paris
Odgovori