No, pa da vam še jaz predstavim svojega Cliota Bebop
Avto je letnik 1996, v moji lasti pa je že od leta 2005, tako da bo kmalu čas, da ga zamenja nekaj iz pod rok Bavarskih mojstrov

Sedaj ima 170500km in mi služi, tako da nimam nad njim niti ene same pripombe. Lahko rečem, da tudi rjav ni čisto nič, razen na zadnji havbi pri brisalcu se dela en čisto majhen mehurček.
Servisiran, je tako kot treba. Pri 110000km je bil menjan jermen, šponar, pumpa,... Drugače pa olje in filter menjam na 15000km, torej vsako leto nekje jeseni, ko poskrbim tudi za antifriz in vse druge tekočine, tako da je avto pripravljen na zimo, kot treb in me ne skrbi, da bi me kje pustil na cedilu.

Gor imam gume Sava S3, ki mislim, da so kr dobre za tak rang avtomobila

Drugače pa kakšen ležaj sem zamenjal, lonec, auspuf, kjer je puščal, bremze in to je to. Stroškov praktično nobenih, porabo imam pa 5.67l/100km
Volanu pa se malo poznajo leta, kajti je že malo obrabljen, posledica tudi tega, ker nima servo ojačitve. Drugače od opreme ni NIČ

Volan, gas, sklopka, ura, RPS (ročni pomik stekel), 5. prestava, radio na CD, Pioneer DEH-7700MP, zvočniki so spredaj ločeni 2 sistemski 60W RMS, prav tako zadaj v polici 60W RMS. Špila dobr, drugega ne rabim, ker so tista leta mimo
No pa še nekaj slik.