Okvara servo volana 1.6 16V Megane Scenic

Okvare na vozilih in pomoč pri raznih problemih
Odgovori
Uporabniški avatar
zors
Kraj: Radeče

Okvara servo volana 1.6 16V Megane Scenic

Odgovor Napisal/-a zors »

Pozdravljeni vsi skupaj!

Situacija je bila sledeča: Na lepem mi je odprlo senzor za servo volan, in sicer aluminijasti del, ki pride privijačen na napeljavo do servo črpalke. Po skakanju za nov senzor, kjer ga niso imeli nikjer na zalogi (trbovlje, celje, sevnica, brežice), sem naročil novega. In ga naslednji dan dobil (cena 85eu).

Ker sem pač nekaj kilometrov naredil brez olja :oops: je tudi nekaj dobila servo črpalka, tako da sedaj malo cvili,....deluje skoraj normalno,....

Sedaj me zanima,...kakšna bi bila cena nove,...kakšna je možnost obnove,....mogoče kje kakšna rabljena,....

Lep dan še naprej

Letnik 2003 scenic 1
Uporabniški avatar
Vrho
Kraj: Trzin

Odgovor Napisal/-a Vrho »

Zivjo imel sem podoben primer pri laguni letnik 99 meni je pa zaribala, ne vem zaradi katerega vzroka olja je bilo dovolj.
Dal sem jo obnovit trenutno ne vem ime firme mam pa stevilko od serviserja ce jo rabis mi pis. Obnova me je prisla takratnih 35 tisoc tolarjev.Od takrat nimam nobenih problemov pa se garancijo ti dajo.Mas pa se eno varjanto kupis servo pumpo od ksnga zbitega megana tko kot si napisal.
Upam da se ti kj pomagal.
LP Vrho
Uporabniški avatar
oorosh
Moderator
Kraj: Akina

Odgovor Napisal/-a oorosh »

Servo črpalko ti obnovijo tukaj.
HTWC Dual VVT-i inside

武士道
Uporabniški avatar
zors

Citiram:
Dober dan popravilo omenjene črpalke stane od 85 – 150 € (cena brez DDV), čas popravila je možen v 1 dnevu, črpalko je potrebno predhodno demontirati.

Mislim da bom rabljeno poiskal;)
Uporabniški avatar
zors

Situacija rešena,....

Z menjavo Jermena (ker se je napil olja) je cviljenje izginilo.

Pumpa Dela ok,...
Odgovori