Ni slike na ekranu
Ni slike na ekranu
Sicer mam sledec problem.
Ko przgem comp nimam slike na ekranu tud dos slike ne. Na zacetku mi tud piska ne spusti skos je tih. Do Windowsov zgleda da pride, ker ni zvoka iz zvocnikov. Graficna in rami so ok. Sm testiru pr kolegu. Ekran tud dela. Pojma nimam ka bi se lahk blo. Tak, da sm vesel vsakega nasveta.
LP
Ko przgem comp nimam slike na ekranu tud dos slike ne. Na zacetku mi tud piska ne spusti skos je tih. Do Windowsov zgleda da pride, ker ni zvoka iz zvocnikov. Graficna in rami so ok. Sm testiru pr kolegu. Ekran tud dela. Pojma nimam ka bi se lahk blo. Tak, da sm vesel vsakega nasveta.
LP

sam c je plata hin bi mogl piskat semizdi
preglej plato, ceje kje okol kakih tranzistorckov crno.
eventuelno, ce ti je sla, je v zalcu pred zeleznikim prehodom ena firma, k majo velik rabljenih delov za kompe pa dost pocen.
lh tt njim skatlo neses pa ti bodo pregledal zadevo
preglej plato, ceje kje okol kakih tranzistorckov crno.
eventuelno, ce ti je sla, je v zalcu pred zeleznikim prehodom ena firma, k majo velik rabljenih delov za kompe pa dost pocen.
lh tt njim skatlo neses pa ti bodo pregledal zadevo
Zadnjič spremenil BoneS, dne 24 Jan 2005, 12:47, skupaj popravljeno 1 krat.

js sm meu na eni kisti en problem k ga noben ni znau rest-kokr sm ugasnu pc, se je zadeva resetirala, ni ostal nc u spominu (ne ura, ne datum, na nastavitve winsov. nc. s tem da sm mogu ene 3x resetirat racunalnik da sem lah sploh v windowse prisubirkoff napisal/-a:ni nujno.. odvisno kaj je hin ane.. je pa to eno najtezjih stvari.. ko je hardwareski problem.. ker ga je zelo tezko odkritBoneS napisal/-a:sam c je plata hin bi mogl piskat semizdi