Razdvojen kabel
Razdvojen kabel
Kupil sem avto Megan Classic 1,6 e L.1998 in sem opazil da je kabel v levi strani blizu akumolatorja (vidno na sliki) razdvojen .Zdaj me pa zanima zakaj je ta Kabel? Ne upam ga spojiti ,ker ne vem za kaj gre. Slika je na tem naslovu: http://www.mojvideo.com/uporabnik/aleks ... gan/157153
- matejpurgar19
ja zj če je konektor tak da lepo sede skupi se pravi da sta moški in ženski del loh sklopiš skupi se nebi smel nč užgati. Pol boš pa vidu kaj je rezultat.
Ali v avtu vsi porabniki normalno delajo in motor normalno deluje.
Ali v avtu vsi porabniki normalno delajo in motor normalno deluje.

Renault 5 Bye bye, 1.4. l.96
Renault Clio Be bop, 1.2 l.96
Renault Laguna Dynamique, 1.8 l.01
Renault Clio 2 Extreme 1.2 16v l.04
Volvo V50 Momentum 2.0D l.,09
sem ga poskusil spojiti vendar mi potem v sredinskem delu armature nekje znotraj nekaj poka kot da bi kaj preskakovalo ,sliši se 6 pokov pa potem nekaj sekund nič in potem znova tako da res ne vem kaj bi to bilo.
Pa še ena stvar!
Avto mi nikakor noče ogrevati zgoraj .Pečica za gretje je vroča in na noge greje normalno ,nikakor pa mi noče vročega zraka pihati navzgor na stranska in vetrobransko steklo.Poskusil sem že vse mogoče ampak v zgornji del armature vročega zraka ne dobim.
Pa še ena stvar!
Avto mi nikakor noče ogrevati zgoraj .Pečica za gretje je vroča in na noge greje normalno ,nikakor pa mi noče vročega zraka pihati navzgor na stranska in vetrobransko steklo.Poskusil sem že vse mogoče ampak v zgornji del armature vročega zraka ne dobim.
vrjetno se je snela loputa v armaturi.ernest napisal/-a:sem ga poskusil spojiti vendar mi potem v sredinskem delu armature nekje znotraj nekaj poka kot da bi kaj preskakovalo ,sliši se 6 pokov pa potem nekaj sekund niè in potem znova tako da res ne vem kaj bi to bilo.
Pa še ena stvar!
Avto mi nikakor noèe ogrevati zgoraj .Peèica za gretje je vroèa in na noge greje normalno ,nikakor pa mi noèe vroèega zraka pihati navzgor na stranska in vetrobransko steklo.Poskusil sem že vse mogoèe ampak v zgornji del armature vroèega zraka ne dobim.
nevem točno kok ma ta model avta to narjeno sm mislm da bi mogla bit ena nekje v bližini zgornjih sredinskih odprtin kjer piha zrak v kabino. če jo ma in je to kar imam jst u glavi boš moral snet armaturo da jo boš nazaj zahaklal. je bil pa problem pri lagunah tega letnika tudi da je začela razpadati izolativna pena in se je zabila v zračnike in je bilo prav tako potrebno sneti armaturo in to očistiti. predlagam ti da v vsakem primeru snameš armaturo ker če pečka dela in piha na noge je nekaj narobe pod armaturo.ernest napisal/-a:A misliš tista ,ki je spodaj pri peèici ali pa je višje zgoraj še kakšna?
Problem tiči v loputi za zajemanje zraka iz okolice ali iz kabine.
Pri prižgnanem motorčku in vklopljenji loputi ti poka zaradi polomljenih zobc.
Če kabel razdvojiš neha pokat ter loputa ostane v neki poziciji.
Nasvet: kabel daj skupaj, vklopi stikalo za zajem notranjega zraka in ko neha pokat razkleni stikalo. Poleg tega razdri armaturo zgoraj in poglej kako je na režah z zrakom. Armaturo odpreš tako, da snameš pokrove zvočnikov dol in odviješ torxe z T20 izvijačem. Volan spustiš v spodnjo lego in celo armaturo rukneš v smeri vetrobranskega stekla. Nič ne boš odlomil ker je na zatiče, samo nežen bodi.
Upam da pomaga.
ps: nov motorček je okoli 100€, vendar brez njega ravno tako lepo živiš in ga ne potrebuješ.
Pri prižgnanem motorčku in vklopljenji loputi ti poka zaradi polomljenih zobc.
Če kabel razdvojiš neha pokat ter loputa ostane v neki poziciji.
Nasvet: kabel daj skupaj, vklopi stikalo za zajem notranjega zraka in ko neha pokat razkleni stikalo. Poleg tega razdri armaturo zgoraj in poglej kako je na režah z zrakom. Armaturo odpreš tako, da snameš pokrove zvočnikov dol in odviješ torxe z T20 izvijačem. Volan spustiš v spodnjo lego in celo armaturo rukneš v smeri vetrobranskega stekla. Nič ne boš odlomil ker je na zatiče, samo nežen bodi.
Upam da pomaga.
ps: nov motorček je okoli 100€, vendar brez njega ravno tako lepo živiš in ga ne potrebuješ.
GOOGLE zihr ve!!!!!!!!!! Zato se googlajmo.
http://rsslo.nagradne-igre.si/igra/2920 ... 3ce0d2daf8
Hvala,to pa je precej v pomoč,saj več ljudi več zna.No ,da to razmontiram bom rabil verjetno cel dan,je pa lepo ,da si mi pomagal.
Prav bi pa prišla tudi kakšna shema ali slike da bi videl kje se ta loputa sploh nahaja,in ob slikah bi bilo tudi lažje demontiranje.Bil bi zelo hvaležen če bi to kje našel.
Prav bi pa prišla tudi kakšna shema ali slike da bi videl kje se ta loputa sploh nahaja,in ob slikah bi bilo tudi lažje demontiranje.Bil bi zelo hvaležen če bi to kje našel.
Ne potrebuješ celega dne in tudi sheme ne. Kabel samo daj narazen, tako kot ga imamo vsi ostali s podobnim problemom.
Za snet armaturko pa tudi rabiš par minut.
Če imaš željo podirat do pećke potem pa računaj 8 ur minimalno, kewr je potrebno celotno armaturko razdret.
Za snet armaturko pa tudi rabiš par minut.
Če imaš željo podirat do pećke potem pa računaj 8 ur minimalno, kewr je potrebno celotno armaturko razdret.
GOOGLE zihr ve!!!!!!!!!! Zato se googlajmo.