Twingo styling

Vse o videzu avtomobila
Odgovori
King_M

Twingo styling

Odgovor Napisal/-a King_M »

Imam Twingota 1.2 16V in me zanima kje bi najbolj pocen dobu najboljse letvice zarometov in okrasno izpusno cev?
A da okrasna izpusna cev kaksen sporten zvok, al morm cev izpusn lonc kupt?

Se neki.....Kaksen nosilec za GSM si nej montiram? A lohka montiram unga, ko se zatakne za avtoradio, ce ma Twingo avtoradio skor v vertikali?

Kmal dobite tud slike....

8)
Uporabniški avatar
ZOIS
Kraj: MARIBOR

Odgovor Napisal/-a ZOIS »

od kod pa si?
:idea: jaz sem dal za twingota delat "veke" tukaj v Mariboru pri nas enemu plasticarju ko dela spojlerje in me je prislo 2000 sit !

:idea: za sporten zvok si daj sportni filter ali pa sportni lonec ... samo zadni nastavek ti ne da cisto nic sportnega zvoka

:idea: okoli nosilca za GSM pa bos moral malo poiskat kaj bos dobil za tvoj telefon ... dajo se dobit kar dobri... jaz sem dobil cel komplet prostorocnega telefoniranja za 15.000 samo si se nisem vgradil ker mi ni prevec vsec pa nevem kam si naj sploh to naredim da ne bo prevec vpadajoce , pa se grdo zgledajo nosilci v avtih ... v twingotu ni nikjer tak na armaturki placa da bi se dalo lepo ga vgradit ...
SlikaSlikaSlika
Glavno da mi druga kopa v tretji! 101%antikvakar
King_M

Jst sm iz Hrastnika, ampak to sploh ni ovira. Kako se pa rece firmi, ki ti je za 2k naredila 'veke'? Pa bi kak spojler tud zrihtal za Twingota?
Kr jst sm dal za zadnji stresni spojler 40.000 SIT! ...kriza

Hvala ti za informacije....

uzivaj...
Uporabniški avatar
s3ker
Kraj: Vsepovsod in nikjer

Odgovor Napisal/-a s3ker »

Yo King_M!

Js sm iz Dola, ampak ne vem tocno kdo si. Dej poklic kej na 041/917-014 s3ker (Tadej), pa se lahk tko kej dobiva pa predebatirava kar te zanima.

lp,
s3ker
Nobody is perfect, I'm nobody!
Uporabniški avatar
ZOIS

KING ... jaz sem dal za stresnega na twingecu 10.000 sit , za pragove pa 15.000 sit

za stresnega pa ti povem da so te nategnili pocez in povprek posteno!

za 46.000 dobis pragove in sprednji + zadnji podaljsek odbijaca - O R I G I N A L RENAULT s papirji za homologacijo!

za veke je tak da to en plasticar tu v mariboru! se je treba zmenit pa ti naredi v enem ali 2 dneh! - saj dela tut vse ostale plasticne sportne dodatke za avto...

ce rabis kake informacije ... kontaktiraj s3ker-ja ali pa njemu reci za mojo cifro :lol:

(btw.: gres z nami v avstrijo naslednji teden med vikendom?)
SlikaSlikaSlika
King_M

Hvala vama za informacije!
S3ker - te poklicem konec tedna!!

V Avstrijo ne grem, ker me se sola zejbava... sej vesta kako je to...
Uporabniški avatar
ZOIS

pa daj no KING ... pa ne smes zamudit takega showa :)
daj pridi vsaj za EN DAN poleg z nami ....
SlikaSlikaSlika
totimato

Odgovor Napisal/-a totimato »

ZOIS napisal/-a:
za veke je tak da to en plasticar tu v mariboru! se je treba zmenit pa ti naredi v enem ali 2 dneh! - saj dela tut vse ostale plasticne sportne dodatke za avto...

ce rabis kake informacije ... kontaktiraj s3ker-ja ali pa njemu reci za mojo cifro :lol:

(btw.: gres z nami v avstrijo naslednji teden med vikendom?)
Tudi jaz sem kandidat za veke in zadnji spojler. Ali lahko dobim naslov ali tel. od tega plasticarja, prosim? Mogoce nisem prav razumel - ali je ta plasticar s3ker? :D

Hvala za info in lp

totimato
Odgovori