AUX

Vse o ozvočenju avtomobilov
Odgovori
BuzzFuzz

AUX

Odgovor Napisal/-a BuzzFuzz »

V moji stari Laguni karavan 2003 imam Cabasse radio v katerem je tudi izmenjevalnik za 6 CDjev. Prilagam sliko...

Slika

Kadar menjavam Source z obvolanskimi komandami mi izpiše tudi AUX.
To pomeni da ima dejansko AUX priklop ali le lari fari izpis. Seveda želim na AUX priklopit mp3 player... potrebujem samo kabel, ki se mu reče? da vem kaj ju3 kupit. Hvala

Upam da nisem preveč zakompliciral zadeve. Malo me jebejo izrazi ker sem zelen na tem področju, zato raje napišem po kmečko da boste vsi razumeli :mad:

Lp, Buzz
Uporabniški avatar
c.o.b.
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a c.o.b. »

ponavad je to kabel, ki ima na eni strani 2 činča, na drugi pa navadna banana za mp3 player - pač priklop za slušalke.
Uporabniški avatar
Ziga00
Kraj: Vnanje Gorice

Odgovor Napisal/-a Ziga00 »

ČE ima vhod AUX, je ta lociran na zadnji strani radia. Zato boš najverjetneje moral vzeti radio ven in pogledat kak priklop ima.

LP
Uporabniški avatar
IcEm4n
Kraj: LJ kotel

Odgovor Napisal/-a IcEm4n »

maš mogoče kje na osrednji konzoli "luknco" za AUX?
Deniss
Kraj: Kranj

Odgovor Napisal/-a Deniss »

Kaj več lahko izveš TUKAJ
BuzzFuzz

Odgovor Napisal/-a BuzzFuzz »

Fantje hvala, jutri bom cuknil radio ven da vidim priklope. Če mi ne bo kaj jasno javim.

Nima spredaj AUX...
Uporabniški avatar
tmtslash
Kraj: Slovenj Gradec

Odgovor Napisal/-a tmtslash »

ja lahko mas izhod za 2 cinca, na drugi strani pa banana za mp3 player, lahko mas pa kot recimo pri pioneerjih pri vecini kr banana/banana kabl...ce pa ne bo slo, ti ostane pa samo se Xcarlink varjanta...
lp
Uporabniški avatar
Nejko

Odgovor Napisal/-a Nejko »

BuzzFuzz napisal/-a:Fantje hvala, jutri bom cuknil radio ven da vidim priklope. Èe mi ne bo kaj jasno javim.

Nima spredaj AUX...
Kaj si ugotovil, kaj je zadaj. imam namreč isti radio v Espaceu in me tudi zanima, kako je z AUX kablom. Varjanta je bila sicer že enkart opisana kako je ko se vleče kabel iz prtljažnika, vendar bi mi bilo ljubše če lahko naredim kar na zadnji strani "radia".

lp
J
BMW 323i (1983)
Grand Scenic 1,4TCE LPG (2010)
Odgovori