dvojno dno Renault Clio III

Vse o ozvočenju avtomobilov
Odgovori
Uporabniški avatar
c.o.b.
Kraj: Ljubljana

dvojno dno Renault Clio III

Odgovor Napisal/-a c.o.b. »

Mene pa zanima, kje bi se dal dobit material za dvojno dno, sicer bi rabu sam osnovno ploščo k pokrije cel prtlažnik. sem pa iz LJ.

Hvala
Uporabniški avatar
Stupo

Re: dvojno dno Renault Clio III

Odgovor Napisal/-a Stupo »

Če ga boš delal sam, dobiš les v obiju / baumaxu / bauhausu / lesnini.
Potem pa samo preoblečeš z blagom in si zmagal. :wink:
Slika
obi
Kraj: medvoški štajerc

Odgovor Napisal/-a obi »

Hobil les program od lesnine, na brnčičevi al pa v šentidu se mi zdi da majo skor najcenej mediapan pa še na mreo ga vrežejo. ČE rabiš filc za oblečt greš v filc center mengeš - tolk pocen da boš za benz al pa nafto do tja več dal. (3 kvadrati slaba 2 €). pol pa veselo na delo. Če pa rabiš pomoč me pa na pm klikn pa se bomo kaj zmenl.
Štrom for wife, UPS for life.
Uporabniški avatar
c.o.b.

no kul ker lesnino oz. karkol je kle v šentvidu mam pa res daleč. cca. 800m:) pol sam grem ke in rečem da mi na mero zrežejo mediapan? kok je kej kompliciran oblačenje? neki ročno spretn lih nism v stilu šivanja itd...

Lp
Uporabniški avatar
schik
Kraj: Črnomelj

Odgovor Napisal/-a schik »

Sej ne rabiš šivat. Iz ene strani daš čez, lepo vogale prepogneš in na drugi strani s klamfami pribiješ. ;)
obi
Kraj: medvoški štajerc

Odgovor Napisal/-a obi »

daj me na msn klikni jst sm tud bliz šentvida pa porihtamo. Aja na mero ti bojo vrezal samo po moje ti pod kotom naujo htel.Če pa že pa zihre ne lepo v krogu.... Klikni :P
Štrom for wife, UPS for life.
Uporabniški avatar
Stupo

c.o.b. napisal/-a:no kul ker lesnino oz. karkol je kle v šentvidu mam pa res daleè. cca. 800m:) pol sam grem ke in reèem da mi na mero zrežejo mediapan? kok je kej kompliciran oblaèenje? neki roèno spretn lih nism v stilu šivanja itd...

Lp
Iz kje pa si? Vižmarje? :D

V lesnino nesi točne mere, pa ti bojo izrezali, da boš samo še sestavil skupaj. Pa tudi cene niso pretirane.
Slika
Uporabniški avatar
c.o.b.

ja ubistvu vižmarje, par metrov stran od železniške postaje oz. pr novi telovadnci čist zravn. na unmu koncu pa nism biu že doug tko da ne vem točn kaj je lesnina al slovenijales...
Uporabniški avatar
Stupo

Pol sva pa skorej soseda :)
Sloveniales imaš čez cesto, nemoraš falit :)
Slika
Odgovori