Moja laguna II 1.9dci privilege

Predstavite Vašega Renault-a
Odgovori
Turbo
Kraj: Šentjur pri Celju

Moja laguna II 1.9dci privilege

Odgovor Napisal/-a Turbo »

Evo to je to....lastnik dober mesec, v tem času menjava menjalnika :cry: pa dobr zdj je to to....slikee!

aja zatemnil včeraj.

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Pač privilege oprema, tempomata ni, ksenon je in vse ostalo...razen menjalnika ki odšel tudi po moji krivdi v pokoj sem zadovoljen predvsem z vožnjo, in ostalim udobjem. moti me kakšna napaka pri nadzoru tlaka v pneumatikah...sploh če je na soncu, ptoem je light show. No kaj druga pa niam kaj rečt, le pohvalno. Drugače skos v sloveniji, prj tudi služben avtomobil, redno servisiran....ima pa že slabih 200k kilometrov za seboj.
Deniss
Kraj: Kranj

Odgovor Napisal/-a Deniss »

U lepa Laguna všeč so mi zatemjene šipe :D , velik varnih kilometrov.
Zdej pa na forumu cela poplava Lagun (Lagunomanija) hehe :D :D
Uporabniški avatar
RobMayth
Kraj: ...It's Balkan you know, i change Bentley to Lada...

Odgovor Napisal/-a RobMayth »

hihihi še ena Laguna 8)

daj povej kje in koliko te je prišlo temnenje pa kolko %?
My penis is so polite, it stands up so girls have a place to sit down...
Uporabniški avatar
umlinar
Kraj: Velenje

Odgovor Napisal/-a umlinar »

srecno voznjo in dobrodosel.
Kaj te muci pri senzorju tlaka?
Renault Laguna II 2.2dci Privilege - What else is left for the great ones!?
Uporabniški avatar
Andre|
Kraj: Ljubljana/Celje

Odgovor Napisal/-a Andre| »

Hja mamo pandemijo prašičje gripe pa epidemijo Lagune II :D Lepa je 8)
Slika
Turbo

@RobMayth temnenje šip pri Lešnik s.p v MB, cena je 170€, ker maš kr 7 šip, ampak je vrhunsko zatemnjeno, niam pripomb. zatemnjeno mam pa na max!

@umlinar muči me to da zjutraj ko je štart v šlužbo je ok, pa tudi ponoči ko je hladno:D v šlužbi je pa avto na soncu, in potem ko se pneumatike sagrejejo stalno zadnji dve utripata. po moje so ventilčki neki zjeb*** Razliko v tlakih imam max 0.2bar.

Pač baje je to standardni problem na lagunah....

Drugače pa je zelo lepo ohrajena ja za letnik, pa tudi oprema sej pravim dobra, notranjost vnulo, čričkov ni....bil je ampak rešeno. (prednja plastika na armaturki za odrosevanje šipe.

spomladi še 17col feltne pa kaka malenksot še kje, druga pa zaenkrat ni v planu.
Fantocci

Odgovor Napisal/-a Fantocci »

Lepa. Tudi jaz sem pred kratkim nekaj podobnega nabavil, pa zatemnit bi tudi dal šipo, ampak samo na zadnjih vratih. Mislim, da ne bo težko, ker ima ločeno steklo na dvig kot ti. Iz strani pa mi tako avto ne izgleda preveč lepo, če niso vse enako temne.

Imam iste probleme s temi senzorji - ko sem se vračal iz morja mi je javil alarm, da imam počeno gumo (torej rdeč displej - stop). Ustavim, grem pogledat, pa nič. Displej je kazal razliko 0,3bare glede na ostale gume, pa v resnici ni bilo tolikšne razlike. Malce ga včasih serejo tile senzorčki :lol: ampak jih kljub temu ne bom dal odklopit - bolje dva lažna alarma kot nobeden takrat, ko res poči.

Sem pa na bohi vzel originalne 17colske Silverstonke, rabljene seveda. Ampak grejo šele spomladi gor, skupaj z novimi letnimi gumami.

Kako si se pa znebil čričkov? Daj malce več napiši o tem.
Uporabniški avatar
umlinar
Kraj: Velenje

Odgovor Napisal/-a umlinar »

baje se da na racunalniku nastavt pri koliksni razliki ti zacne javlat senzor. kolk pa filata gume?
Renault Laguna II 2.2dci Privilege - What else is left for the great ones!?
Fantocci

Odgovor Napisal/-a Fantocci »

Ja, imam namen it jeseni na Renault servis, ko bom dajal zimske gor, da poskusijo nastavit te senzorje z računalnikom. Naj naredijo vse naenkrat (montažo in nastavitev). Sedaj ne grem, ker so gume že čisto pri koncu.
Spomladi pa spet, ko bodo šle 17" z novimi gumami 225/45 gor... Upam, da bo potem mir.

Jaz filam na 2,5 spredaj in 2,3 zadaj. Še to je na meji, če nafilam pa manj, takoj začne težit. Definitivno jih bo treba skalibrirat, ampak ne grem samo zaradi tega na servis. Enostavno ignoriram displej in govorečo teto.
Uporabniški avatar
ToomY
Kraj: Domžale

Odgovor Napisal/-a ToomY »

Še dobr da majo nove Lagune govorečo teto... ker Lagune I majo govorečga strica ki je res dosaden u 3 pi*** ... a se ga da sprogramirat kej v ženski spol hehe :?: :lol:
Turbo

govorečo teto tak al tak koj ugaseš s tipko. Drgač pa črički....heeh ni ga čez sukundno lepilo...jebiga sam rešitev je simpl. Probite. :twisted:
Odgovori