Seveda tistih ključev ne bom več videl... imam pa rezervnega ki pa je na žalost neki pokvarjen... v bistvu avto zalaufa pa vse samo noče se ma odklent na daljinca tako da lahko odklepam samo svoja vrata na roke ostalo pa moram z gumbom v notranjosti... lučka vtripa na daljincu, baterije so tudi druge notri tako da sedaj ne vem kaj narediti... če kdo ve kaj bi lahko blo pa če se da to popravit pa kje ???!!! ... sem pa iz LJ konca... aja avto je pa Laguna l. 99
Izdelava/popravilo original ključa ???
Izdelava/popravilo original ključa ???
Torej mam en problem.... namreč včeraj so nama "cigani" na morju ukradl torbico in v njej je na srečo bilo samo nekaj maliga € ter moji avtomobilski ključi...
Seveda tistih ključev ne bom več videl... imam pa rezervnega ki pa je na žalost neki pokvarjen... v bistvu avto zalaufa pa vse samo noče se ma odklent na daljinca tako da lahko odklepam samo svoja vrata na roke ostalo pa moram z gumbom v notranjosti... lučka vtripa na daljincu, baterije so tudi druge notri tako da sedaj ne vem kaj narediti... če kdo ve kaj bi lahko blo pa če se da to popravit pa kje ???!!! ... sem pa iz LJ konca... aja avto je pa Laguna l. 99
Zadnjič spremenil ToomY, dne 22 Avg 2009, 15:02, skupaj popravljeno 1 krat.
A je možno da se koda resetira in zato ne prime... ker un prejšni ključ je delal brez problema...
Pa a ohišje se da tud zamenjat za tako kot je sedaj... ker to pri rezervnem ključu je čisto zjebano pa un gumb kr ven pada ?
Pe še nekaj... če dobim kje recimo kake delujoče ključe od zbite lagune recimo da mi jih kdo proda, ali se da potem samo spremeniti kodo in da dela potem v mojem avtu ker to bi bilo veliko ceneje kot pa izdelava novega ključa ki vem da je preko 100€ ker tok pa spet nisem premožen

Pa a ohišje se da tud zamenjat za tako kot je sedaj... ker to pri rezervnem ključu je čisto zjebano pa un gumb kr ven pada ?
Pe še nekaj... če dobim kje recimo kake delujoče ključe od zbite lagune recimo da mi jih kdo proda, ali se da potem samo spremeniti kodo in da dela potem v mojem avtu ker to bi bilo veliko ceneje kot pa izdelava novega ključa ki vem da je preko 100€ ker tok pa spet nisem premožen
Mislim da je potrebno ključ samo kalibrirat. Navodil glih nimam. Je pa neka fora kombinacij pritiskaš na gum s kontaktom pa brez pa zaklepaš pa tk. Samo mora bit pravo zaporedje vsega. Vem da piše v Autodata.
ŠIK Vulkanizerstvo, vgradnja avtoplina, protikorozijska zaščita, AVTOVLEKA 24H
Megane Coupe 1.4 16V l.99 ph-2 LPG
BMW E39 530i LPG
Megane Coupe 1.4 16V l.99 ph-2 LPG
BMW E39 530i LPG
Sem že probaval tudi to pa ne prime... zglda da je procesorček na daljincu fuč
... Mogu pa bom vrjetno naročiti nov ključ ker če še tega zgubim potem sem ga najebal ker avta ne bo mogoče več vžgati in potem me bo pa res veliko stalo
... pride pa blizu 150€ izdelava ključa
A kdo ve če bi mi naredili samo kodo oz. čip samo za vžig motorja ker samo to bi potreboval potem pa mi kolega vgradi univerzalne ključe komplet za 50€ uni ki so zložljivi ?!
A kdo ve če bi mi naredili samo kodo oz. čip samo za vžig motorja ker samo to bi potreboval potem pa mi kolega vgradi univerzalne ključe komplet za 50€ uni ki so zložljivi ?!
Pozdravljeni vsi skupaj! Spet imam eno vprašanje, ki se nanaša na ključ oz kartico za laguno letnik 02.
omenjena zadeva, mi je delala brezhibno, dokler mi ni kartica nekega lepega (ali pa grdega
) dne padla iz žepa, ko sem ven jemal telefon. od takrat naprej pa mi ne deluje več na auto lock, niti na ročno zaklepanje in odklepanje mi ne deluje lepo, saj moram močno pritisnit na določeno pozicijo gumba da se avto odklene oz zaklene. Zaklepam lahko s tipkama auto lock in ročno zaklepanje, odklepam pa samo iz ročnim odklepanjem. jaz osebno izključujem okvaro senzorjev na kljukah in sumim okvaro kartice, saj menim, da se je čip v njej poškodoval. Z omenjeno kartico brez problema prižgem motor. Čudno mi je pa tudi to, da kljub temu če lučka na kartici zagori ni rečeno, da se bo avto odklenil/zaklenil.
torej, zanima me kaj bi bilo s kartico narobe in ali je mogoče to kako popravit? bil sem že na renaultu in so mi rekli, da nakup nove kartice stane (če se ne motim) 180€, to pa se mi zdi malo velik denarja... če obstaja kakšen serviser teh zadev v okolici ljubljane, bi bil zelo vesel...
omenjena zadeva, mi je delala brezhibno, dokler mi ni kartica nekega lepega (ali pa grdega
torej, zanima me kaj bi bilo s kartico narobe in ali je mogoče to kako popravit? bil sem že na renaultu in so mi rekli, da nakup nove kartice stane (če se ne motim) 180€, to pa se mi zdi malo velik denarja... če obstaja kakšen serviser teh zadev v okolici ljubljane, bi bil zelo vesel...
Če te še matra odklenit pa zaklenit, probaj sledečeToomY napisal/-a:Sem že probaval tudi to pa ne prime... zglda da je procesorček na daljincu fuč... Mogu pa bom vrjetno naročiti nov ključ ker če še tega zgubim potem sem ga najebal ker avta ne bo mogoče več vžgati in potem me bo pa res veliko stalo
![]()
... pride pa blizu 150€ izdelava ključa
Ugasnjen avto.
Vstaviš ključ v ključavnico za vžgat(nisem sigurn če moraš dat kontakt tu ali pol.)
Zapreš seveda vsa vrata.
Zakleneš avto s pomočjo gumba v avtu in držiš da se ti avto zaklene in odklene (dvakrat šklocne na hitro).
Za tem probaš zaklenit in odklenit avto na ključu se pravi daš v kontakt in zakleneš z ključem. Men tak posotopek vedno uspe sinhornizirat ključe.
Štrom for wife, UPS for life.
kaj res ni imel še noben problemou z umenjeno kartico na laguni?bobo89 napisal/-a:Pozdravljeni vsi skupaj! Spet imam eno vprašanje, ki se nanaša na ključ oz kartico za laguno letnik 02.
omenjena zadeva, mi je delala brezhibno, dokler mi ni kartica nekega lepega (ali pa grdega) dne padla iz žepa, ko sem ven jemal telefon. od takrat naprej pa mi ne deluje več na auto lock, niti na ročno zaklepanje in odklepanje mi ne deluje lepo, saj moram močno pritisnit na določeno pozicijo gumba da se avto odklene oz zaklene. Zaklepam lahko s tipkama auto lock in ročno zaklepanje, odklepam pa samo iz ročnim odklepanjem. jaz osebno izključujem okvaro senzorjev na kljukah in sumim okvaro kartice, saj menim, da se je čip v njej poškodoval. Z omenjeno kartico brez problema prižgem motor. Čudno mi je pa tudi to, da kljub temu če lučka na kartici zagori ni rečeno, da se bo avto odklenil/zaklenil.
Lp
Jaz sem pa izgubil, oziroma nekje založil, rezervni ključ za R Clio (l2004). Ali mogoče kdo ve kakšen je postopek in cena izdelave novega ključa ?
LIFE IS TOO SHORT TO DRIVE A GOLF DIESEL !
.....................................................................
http://www.virc-sp.si - računalniške storitve, spletne strani, itd...
http://www.mk-napoleon.si - Moto klub Napoleon Trebnje
.....................................................................
http://www.virc-sp.si - računalniške storitve, spletne strani, itd...
http://www.mk-napoleon.si - Moto klub Napoleon Trebnje