Laguna III-avtomatsko zaklepanje

Okvare na vozilih in pomoč pri raznih problemih
Odgovori
Uporabniški avatar
tdk

Laguna III-avtomatsko zaklepanje

Odgovor Napisal/-a tdk »

Pozdravljeni!

Imam Laguno III;2.0dci,letnik 2007;od vceraj se je zacelo samodejno pojavljati avtomatsko zaklepanje vozila po speljevanju,oz.ko hitrost pride cez 10km/h;z tipko lahko avto spet odklenem;toda ob ustavitvi in ponovnem speljevanju se spet zaklene.Pri prejsnji laguni II 1.9dci je bilo avtomatsko zaklepanje prisotno od zacetka.Zanima me,kako sem vklopil avt.zaklepanje ali se je kar samo od sebe vklopilo(menim,da je to drugo).Zanima me,kako izklopiti avt.zaklepanje?

lp tdk
Uporabniški avatar
scenicII
Kraj: Okolica Celja

Odgovor Napisal/-a scenicII »

Poskusi za nekaj časa držati tipko za zaklepanje vozila, dokler ne da nekega signala. Tisto v vozilu, ne na kartici. Vklopilo se je verjetno tako, da je nekdo nekaj časa slonel na tej tipki. Tako imajo narejeno vsi Renaulti, katere poznam, ni vrag, da tudi Laguna ne bi imela tako...
Uporabniški avatar
schik
Kraj: Črnomelj

Odgovor Napisal/-a schik »

To bo to kaj pravi scenicII. Ponavadi če koga pelješ zraven pa nogo gor prtisne pa niti ne ve in ti vklopi to funkcijo.
Uporabniški avatar
tdk

Odgovor Napisal/-a tdk »

Ja res je;sem uredil;hvala scenicII.
Drzis tipko nekaj sekund pa slisis zvocni signal,pa tudi v prikazovalniku v armaturki napise ce je avt.zaklepanje vklopljeno ali izklopljeno...ima laguna kar nekaj zadev,ki so mi se nepoznane...ali kdo ve za kaksen link za te zadeve;v navodilih jih je bore malo.

lp tdk
Uporabniški avatar
Andre|
Kraj: Ljubljana/Celje

Odgovor Napisal/-a Andre| »

to bi tud jst prosu za LagunoII
Slika
Odgovori