Pozdravljeni!
Imam Laguno III;2.0dci,letnik 2007;od vceraj se je zacelo samodejno pojavljati avtomatsko zaklepanje vozila po speljevanju,oz.ko hitrost pride cez 10km/h;z tipko lahko avto spet odklenem;toda ob ustavitvi in ponovnem speljevanju se spet zaklene.Pri prejsnji laguni II 1.9dci je bilo avtomatsko zaklepanje prisotno od zacetka.Zanima me,kako sem vklopil avt.zaklepanje ali se je kar samo od sebe vklopilo(menim,da je to drugo).Zanima me,kako izklopiti avt.zaklepanje?
lp tdk
Laguna III-avtomatsko zaklepanje
To bo to kaj pravi scenicII. Ponavadi če koga pelješ zraven pa nogo gor prtisne pa niti ne ve in ti vklopi to funkcijo.
ŠIK Vulkanizerstvo, vgradnja avtoplina, protikorozijska zaščita, AVTOVLEKA 24H
Megane Coupe 1.4 16V l.99 ph-2 LPG
BMW E39 530i LPG
Megane Coupe 1.4 16V l.99 ph-2 LPG
BMW E39 530i LPG
Ja res je;sem uredil;hvala scenicII.
Drzis tipko nekaj sekund pa slisis zvocni signal,pa tudi v prikazovalniku v armaturki napise ce je avt.zaklepanje vklopljeno ali izklopljeno...ima laguna kar nekaj zadev,ki so mi se nepoznane...ali kdo ve za kaksen link za te zadeve;v navodilih jih je bore malo.
lp tdk
Drzis tipko nekaj sekund pa slisis zvocni signal,pa tudi v prikazovalniku v armaturki napise ce je avt.zaklepanje vklopljeno ali izklopljeno...ima laguna kar nekaj zadev,ki so mi se nepoznane...ali kdo ve za kaksen link za te zadeve;v navodilih jih je bore malo.
lp tdk