Pozdravljeni!
Z iskalnikom sem našel nekaj tem, ki sicer omenjano problematiko zamenjave original avtoradia v Renault Cliu II l.04, ki ima serijsko obvolanske upravljalne funkcije in LCD prikazovalnik priključena na avtoradio.
Avtoradio bi zaradi določenih funkcij zamenjal z Pioneer DEH-P3100UB ali Pioneer DEH-2100UB (se še nisem odločil), pa bi rad obdržal te obvolanske funkcije. Najprej me zanima ali sta omenjena modela radiev sploh primerna za to, bral sem da obstajajo nekakšni konektorji, pa bi prosil za kakšen link, kjer bi to lahko kupil oz. če obstaja kakšna druga alternativa.
Hvala in lep pozdrav.
Zamenjava original avtoradia z Pioneer Clio II Extreme
Re: Zamenjava original avtoradia z Pioneer Clio II Extreme
Cena adapterja za obvolanske komande je okoli 100€, s tem da nevem če ga podpirajo tudi nižje serije pioneerjev.
Ja tudi xcarlink sem že imel v mislih in se sedaj še nisem povsem odločil.
Pri Primaline sem se pozanimal glede priklopa obvolanskih kontrol in LCD na Pioneerjeve radie, ki je možen samo na Pioneer DEH-P3100UB ali višje serije. Za delovanje pa je potreben še adapter CA-D-PI.180, ki stane okrog 150 EUR.
A mogoče kdo ve za kakšen tak rabljen adapter?
Pri Primaline sem se pozanimal glede priklopa obvolanskih kontrol in LCD na Pioneerjeve radie, ki je možen samo na Pioneer DEH-P3100UB ali višje serije. Za delovanje pa je potreben še adapter CA-D-PI.180, ki stane okrog 150 EUR.
A mogoče kdo ve za kakšen tak rabljen adapter?