TWINGO - Bela svetloba
TWINGO - Bela svetloba
Pozdrav
Novi zakon je rahlo zajeb.an za vse modre diodice na zunanjosti, zato mam namen vse to zamenjat za popolnoma bele.
A se mi splaca dat bele ledice namesto parkirnih zarnic, pa se Philips Vision zarnice?
Kaksne zarnice za kratke/dolge luci bi priporocal za Twingota 2003. Da cimbolj belo sveti.
lp
Novi zakon je rahlo zajeb.an za vse modre diodice na zunanjosti, zato mam namen vse to zamenjat za popolnoma bele.
A se mi splaca dat bele ledice namesto parkirnih zarnic, pa se Philips Vision zarnice?
Kaksne zarnice za kratke/dolge luci bi priporocal za Twingota 2003. Da cimbolj belo sveti.
lp
Zadnjič spremenil king_m, dne 06 Jan 2005, 15:09, skupaj popravljeno 1 krat.
Sam sem mel (no sej se mam) vedno zraven v avtu odlomek iz ZVCP 1998, kjer pise, da so spredaj prepovedana kakersnakoli svetila in odsevniki v rdeci barvi.
Torej modre pozicijske niso bile niti prepovedane, niti dovoljene.
V novem pa nisem se nicesar takega zasledil, da bi imel lahko za orozje proti milicajcu.
Torej modre pozicijske niso bile niti prepovedane, niti dovoljene.
V novem pa nisem se nicesar takega zasledil, da bi imel lahko za orozje proti milicajcu.
Ja, to za rdece luci res pise, samo spomnim se da sem nekje zasledil (sem skoraj 99%), da spredaj ne smes imeti nobenih luci ali odsevnikov v rdeci, modri.... barvi, ker to imajo lahko samo vozila s prednostjo (policija, gasilci, itd...)..... zdi se mi da je en clen, ki to predpisuje, ne bom pa trdil. 
Ja te zarnice so 4k sit!
So iz Bosne sam so defenitivno bolse kot Philipsove, ker pregorijo v slabem letu.
Tele pa svetijo modro-belo in so res nice za pogledat
Policija pa nic ne tezi okolitega.
So iz Bosne sam so defenitivno bolse kot Philipsove, ker pregorijo v slabem letu.
Tele pa svetijo modro-belo in so res nice za pogledat
Policija pa nic ne tezi okolitega.
...prej bo dala, prej bo frej...
Ni vazno al je mucek ali pesek... Vazno, da je mesek...
Ponosni clan Reno kluba Slovenija
Ni vazno al je mucek ali pesek... Vazno, da je mesek...
Ponosni clan Reno kluba Slovenija