Verjetno je zadeva isto kot pri clio II ph 1. Kupil sem filter in dobil zraven navodila za zamenjavo ampak tako kot kaze na tistih slikah pri meni ni isto. Je mozno da so tisto ki imajo klimo drugacni od tega kot mam jst brez klime.
Torej na levi strani masine zgoraj sem odstranil gumo kot kaze na sliki ter odstranil tisti plasticni pokrov na levi strani pod brisalci in na sliki kaze da je filter takoj pod to plastiko pri meni pa vidim samo prazen prostor in malo bolj desno skoraj na sredini je ventilator ki verjetno sesa zrak.
Mogoce kdo ve kje se zamenja filter in lahko opise postopek?
Si preprican da imas sploh filter kabine ? Skratka postopek pri menjavi pri cliotu je enak postopku kateri je na navodilih. Sem ga zadnjic tudi sam menjal brez problema.
matey18 napisal/-a:na navodilih pise renault clio/thalia 98-01.pol zgleda da sm za brezveze to kupoval.mozn da je res sam za tiste z klimo
Original ga Clioti niso imel... Ce si imel notranje krozenje zraka si ga lahko sam naknadno vgradil. Ce pa tudi tega nisi imel (prvi CLIO II v opremi base in RN zagotovo niso imel funkcije notranje krozenje zraka pac pa samo zaporo dotoka zunanjega traka) potem pa ni mozna naknadna vgradnja.