Lastovka tv

Vse ostale teme
Odgovori
Uporabniški avatar
B|ind
Kraj: Novo mesto

Lastovka tv

Odgovor Napisal/-a B|ind »

Kdo od vas uporabnik ?
Plusi, minusi ? Se splaca, se ne ?
Ker nimam moznosti optike, mam edino varjanto lastovka ali siol tv. Od centrale sem odaljen 1500m, zato se bojim da bi mi siol tv slabo delal - tako kot slabo dela sosedu.
Imam pa direktni pogled na Trdinov vrh.

Pa se za kak dober lcd tv mi lahko svetujete :D
Uporabniški avatar
vepar
Kraj: nm

Odgovor Napisal/-a vepar »

jaz sem od centrale vsaj 2 km, pa dela cist lepo siol..
so mal pipco odprli.. prej je bilo 125kb downloada zdej pa 180..
vel satis 2.2dci privilege fahrer----hvalabogu nič več :D
Uporabniški avatar
jurre
Kraj: Kranj

Odgovor Napisal/-a jurre »

hja, za siol tv je odvisno kaksno linijo mas. Zdaj po novem se zagotavlja 1TV do 4,1km, ce imas dobro linijo bo delalo, ce mas pa ene stare kable oz. je omrezje bolj tako tako te bo pa zezal na 500m.. pol pa itak nima veze kerga ponudnika imas, ker gre preko istih kablov (razen optika).
Btw ce imas ze zdaj preko siola internet si naroci se TV ti predlagam testno moznost :wink: mas za 2 meseca brezplacno uporabo, pa ce te bo zezal, neses komunikator nazaj v Mobitelov center pa ti odjavijo TV, ce ti dela pa obdrzis...
Drugace imam sam siol TV odkar obstaja (od 2003 v Kranju) pa mi dela lepo, razen ce je slucajno na siolu kaksen izpad. Je pa res da imam dobro linijo.

A mislis to na vec TVjih imet?

Z lastovko pa nimam izkusenj.
Uporabniški avatar
B|ind

BI blo fajn ce bi lahk mel na usaj dveh TVjih..

Sicer pa mi je en ki prodaja in servisira TVje svetoval sony bravio tv in pa total tv. Sem gledal na netu za ta total tv, a ga kdo ima ? Zanima me kako je potem npr. z lokalnimi programi (Vas Kanal v NM) in pa Slo 1,2 ker na spisku programov jih ni.. ?
Uporabniški avatar
scythe

Odgovor Napisal/-a scythe »

Si dal povprasevanje na T-2? Jaz sem cca. 1100m od centrale pa imam 1tv+ 10/1 paket + telefon t-2 ( aja...parice so stare 35let). Kolega ima na 1600m, 1tv in 1mb internet :)

Lahk pa mal pokritiziram siol tv ;) Kolega ga ima cca 1km od centale in je obup :? Res da ima trio-paket ( 1tv, 1 telefon in 1mb internet). Sam sem bil na siolu 6 let pa nikol vec negrem tja ( crknalo na vsake 4 mesec nekaj :S)
obi
Kraj: medvoški štajerc

Odgovor Napisal/-a obi »

B|ind daj me kontaktiri na pm za T-2 bomo mal pogledal ce se da kaj narest.
Štrom for wife, UPS for life.
Uporabniški avatar
B|ind

obi, imas PM !

Kaj pa glede TVjev, bo kdo kaj priporocil ? :D
Varjanta je 32', zaradi prostorske situacije.. TV ima mesto v vogalnem elementu kateri ima z obeh strani visoko omaro - zato je vidne povrsine (sirine) 75cm, in zato nazalost kasna vecja dimenzija odpade. Visina in globina pa nista problem.. mislim da sem v trgovini izmeril da ima 32', sirino zaslona okoli 70cm, moral bi se izmeriti sirino zaslona pri 37'.
Odgovori