neregistriran avto
neregistriran avto
Ce kupim neregistriran avto za dele, a rabim tud kako pogodbo oz bilokaj? in ali mi lahko neregistriran stoji doma na dvoriscu? ker so ble neke debate da ga mors odpelat na odpad. v glavnem nimam pojma kak je s tem tak da kdo ko ve ce mi malo pomaga. hvala.
Re: neregistriran avto
Normalno da rabis pogodbo....predvsem jo rabi stari lastnik, da dokaze da se je znebil avta.....Godward napisal/-a:Ce kupim neregistriran avto za dele, a rabim tud kako pogodbo oz bilokaj? in ali mi lahko neregistriran stoji doma na dvoriscu? ker so ble neke debate da ga mors odpelat na odpad. v glavnem nimam pojma kak je s tem tak da kdo ko ve ce mi malo pomaga. hvala.
GOLF VI. 1.2 TSI + 2.0 TDI
Re: neregistriran avto
ti je ne rabis, rabi jo tisti ki ti bo avto prodalGodward napisal/-a:Ce kupim neregistriran avto za dele, a rabim tud kako pogodbo oz bilokaj?
rabis jo edino toliko da na bo kdo rekel da si avto ukradel
ko bo avto prepisan nate (odjavljen iz prometa je itak ze), podpises en list, kjer pise da se avto nahaja pri tebi in da si poskrbel za primerno hrambo
potem lahko gojis not kure, grah.....in ko se ga navelicas, odpeljes na odpad, kjer bos spet dobil enega listka, kjer pise da si se ga primerno znebil
tako.
Renault 18 TLJ Renault 21 GTS Renault 21 TURBO Renault 21 NEVADA Megane CC