1999 Megane Cabrio ...Nervasport 17' in the game

Predstavite Vašega Renault-a
Odgovori
Uporabniški avatar
RobMayth
Kraj: ...It's Balkan you know, i change Bentley to Lada...

1999 Megane Cabrio ...Nervasport 17' in the game

Odgovor Napisal/-a RobMayth »

Nekateri ga ze poznate, nekateri ne zato sem se odlocil, da vam ga predstavim. Leta 1999 je prijokal na soncno stran Alp, in sicer meseca Aprila. Prvic je bil registriran v Novem mestu, kar pomeni, da je verjetno bil testno vozilo. Ima 1.6 16V kafe mlincek pod nosom, vendar je za kasneje planirana menjava motorja z 1.8 16V ali 2.0 16V.

Na avto sem zmetal ze ogromno denarja, zato me imajo eni za norca, ker vlagam v stara jajca, ampak vi tukaj me razumete, da to le niso stara jajca :) . Avto je vozen samo po lepem in suhem vremenu, z izjemo kaksnih dezevnih dni, drugace pa redno pran vsaj enkrat na teden.

Seznam stvari, ki so bile zamenjane se mi zdi nesmiselno pisat, saj bi se 2 dni lahko tu sedel, vendar v grobem je tako: felne, fedre, notranjost skoraj kompletna, malo muzike, komplet generalni servis z menjavo milijon delov,....

Se slikice, da moje besede ne bodo imele praznega pomena :D
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika

In pa se ena brez strehe :)
Slika

Pride pa v roku enega tedna update, saj sem narocil bomboncke
Slika

Sem bolj pristas original looka, zato sem narocil te luci in sobe za pranje zarometov, ki bodo celo delovale :)

Pohvale in graje, ter predlogi zazeljeni :wink:
Zadnjič spremenil RobMayth, dne 21 Jul 2009, 13:21, skupaj popravljeno 6 krat.
My penis is so polite, it stands up so girls have a place to sit down...
Uporabniški avatar
schik
Kraj: Črnomelj

Odgovor Napisal/-a schik »

Svaka cast. Izredno lep avto. Vse kar si mu naredil mu izredno pase. Lepsih prednjih luci se nisem videl kot te in me prav zanima kako bo izgledalo.
Le tako naprej!!!
Uporabniški avatar
Liquid
Kraj: Tolmin

Odgovor Napisal/-a Liquid »

lep cabrio, sploh barva mu lepo pase, platisca pa tudi (ce jih bos barval, bi "glasoval" za grafitno barvo)

glede luci...kolikoeur? na srebrnem izpadejo super, brez dvoma bodo super izpadla....bos trenutne orig. prodajal?...lahko pm
1991 R19 GTS 1.4
1999 Megane RT 1.6 16V
2011 Megane Grandtour GT-line 1.5 dCi
2010 Trafic Passenger 2.0 dCi
2013 Laguna Grandtour Black Edition 4Control 2.0 dCi
Uporabniški avatar
croma_man
Kraj: Celje

Odgovor Napisal/-a croma_man »

ja, vse lepo in prav, ka pa akustika? :lol: :lol: :lol:
Slika
Fiat Coupe 2.0 16V Turbo SOLD
Volvo 850 2.3 T5 20V Turbo SOLD
Renault Laguna 2.0 RXE '94 SOLD
VW Passat 1.8 20V Turbo Variant
Renault Express 1.4 RT '99
Uporabniški avatar
schik
Kraj: Črnomelj

Odgovor Napisal/-a schik »

Pa dej se kako slikico notranjosti, da vidimo kaj si spreminjal.
Uporabniški avatar
RobMayth

Luci pridejo neverjetnih 84eur+16eur postnine. Te ki so gor pa prodam za drobiz, ker so rahlo rumenkaste in bi jih bilo potrebno spolirat, ampak jaz ze dalj casa iscem druge sprednje luci in sem jih nasel, zato se s tem ne bom ubadal :)

Za platisca se imam cas, me je samo informativno zanimalo, ker se mi nikamor ne mudi in bom prej posteno premislil :wink:
Uporabniški avatar
RobMayth

Notranjost je bila komplet zamenjana, saj je prejsnji lastnik( ali kdo pred njim) unicil komplet prevleke na sedezih, imeli so luft, skratka hudo grdo je zgledalo in sem nabavil Coupeja razbitega ter vse premontiral ker je bil tisti odlicno ohranjen noter.

Glede dezja: Sem napisal, da ce je dez se vedno grem z avtom kam, ampak imamo 3 avtomobile doma in grem rajse s kakim drugim :wink: To je bolj avtomobil za lepo vreme in sonce, poleg motorja :)
Uporabniški avatar
Doctor DJ
Kraj: Štajerska

Odgovor Napisal/-a Doctor DJ »

jaz pa tak recem, tipa sem spoznau in vem kaj hoce

luci, definitivno, jih pr nas ni dost :wink:

sarkija, da mi nebi slucajno sanjau o tej iznakazeni stvari, to je rezervirano sam za BMW na ostalih avtih je grdo
ce mislis skrit anteno razmisli o ford mondeo varianti, stari model, ki jo je imel namontirano na plehu v prtljazniku ( kekec naj ti to razlozi ce je res tak)

sprednji odbijac, bi slo, sam obvezno se pragovi

pa kaksen izpuh, al pa samo nastavek, elipsa al neki

pa za zadnje zocnike probi nardit ko smo se menli (mrezica not pa tapeto gor prlepi )

kar se pa feln tice, da mi NEBI kje resno razmislau o menjavi, mogoce distance gor al pa ajde, naj ti bo, 16ke pa ene 10 col sirine pa bo :D :D
Uporabniški avatar
ZZ-717
Kraj: Ljubljana - Šentvid

Odgovor Napisal/-a ZZ-717 »

ok spet bom cudn izpadu :D sam prva stvar k bi menju na tem avtu so feltne :lol:

drgac pa kr lep coupejcek :wink:
Slika
Uporabniški avatar
RobMayth

Hvala za pohvale :)

Drugace pa glede feln....ce ze kdaj menjava, potem defenitivno Borbet T 9J spredaj in zadaj in pa seveda primerno razsirjeni blatniki :wink:

Doctor DJ....nastavek pride naslednji teden ce bi samo enega dal, ce pa bi dal na vsaki strani ovalnega pa naslednji mesec, bomo vidli je reko slepi

Hahahaha glede sarkija...looool da nebi ki tega jaz gor dal na avto no...to je enako, ko da bi reko da so mi lexuske vsec :lol:
Uporabniški avatar
Tadej
Kraj: Kočevje

Odgovor Napisal/-a Tadej »

Doctor DJ napisal/-a:jaz pa tak recem, tipa sem spoznau in vem kaj hoce

luci, definitivno, jih pr nas ni dost :wink:

sarkija, da mi nebi slucajno sanjau o tej iznakazeni stvari, to je rezervirano sam za BMW na ostalih avtih je grdo
ce mislis skrit anteno razmisli o ford mondeo varianti, stari model, ki jo je imel namontirano na plehu v prtljazniku ( kekec naj ti to razlozi ce je res tak)

sprednji odbijac, bi slo, sam obvezno se pragovi

pa kaksen izpuh, al pa samo nastavek, elipsa al neki

pa za zadnje zocnike probi nardit ko smo se menli (mrezica not pa tapeto gor prlepi )

kar se pa feln tice, da mi NEBI kje resno razmislau o menjavi, mogoce distance gor al pa ajde, naj ti bo, 16ke pa ene 10 col sirine pa bo :D :D
Mislim da se je s tem prej mal norca delal ;)
Uporabniški avatar
MaTe0
Kraj: Pohorje

Odgovor Napisal/-a MaTe0 »

Ta avto je eden lepsih coupejev kar sem jih kdaj vido sploh! Felne so ulite gor. Mogoce zadaj se kaki cm distancnik vec kot je sedaj. Drgace pa zelo lep :) Vreden nakupa :P
Renault Megane Mk2 Ph2 1.4 16v
Uporabniški avatar
RobMayth

MaTeO, kdaj prides na eno voznjo "zgoraj brez" ? :D

Bo se lepsi postal, se je par stvari v planu, sicer pa komaj cakam sprednje luci :)
Uporabniški avatar
legionar
Kraj: Prekmurje

Odgovor Napisal/-a legionar »

lepi megancek.

felne so pa res nekaj extra, ne vidis jih povsod. Pa se v zivo so dosti lepse kot na slikah

ti sam lepo daj konkretne distance spredaj in zadaj pa bo se boljse zgledalo. Sploh zadaj jih rabis, si videl kak mam jaz zadnji del narejeno, pa ne drsa nic.
RENAULT CLIO
Uporabniški avatar
RobMayth

Torej....luci so na poti v Slovenijo, pranje zarometov oziroma sobe ze imam, nastavka se ni in ne vem ce sploh bo, saj ce se ze gre Bundesligo se mi zdi, da more ostat auspuh skrit. Pride pa spredaj 1cm distancnik in pa zadaj robovi od blatnikov porezani in 20mm distancniki, da bo felna poravnana z blatnikom.

Glede feln je tak da jih bom dal verjetno prebarvati æez zimo, saj moram najprej dat popravit zimske felne, ker sta 2 zviti in tudi to ne bo majhen strosek :)

Se bo pa verjetno menjalo zadnji lonec, da bo vsaj malo glasn, za sportni filter pa mi je vecina mehanikov odsvetovala, bomo vidli je reko slepi. Je pa v planu seveda cisto vse homologirat, tudi filter 8) (ko bo, ce bo sploh)
Odgovori