Bluetooth povezava

Okvare na vozilih in pomoč pri raznih problemih
Odgovori
Uporabniški avatar
VanDam

Bluetooth povezava

Odgovor Napisal/-a VanDam »

Zivjo

Mi lahko kdo pomaga in sicer, s fantom sva 10 dni lastnika lagune II, letnik 2006.
DVD navigacijo smo namestili in vse lepo tece, sva pa popolna nevedneza kako usposobiti Bluetooth za prostorocno telefoniranje.
Res bova hvalezna ce lahko kdo opise postopek.

En majcen se ne znajdeva :roll:

Hvala in lep pozdrav.
Aleksman71

Odgovor Napisal/-a Aleksman71 »

Je to vgrajen GPS,(kateri model?)Naknadno dodan(Garmin/Navteq, TomTom ...),kateri telefon ime in model?
Uporabniški avatar
Stupo
Kraj: Ljubljana

Re: Bluetooth povezava

Odgovor Napisal/-a Stupo »

Jaz sem se probal pri novemu meganu povezati z nokio E71 in je slo b.p.
Samo vklucis na radiu bluetooth, telefon ga najde in se povezes z njim.
Slika
Uporabniški avatar
VanDam

Navigacija je original Carminat DVD.Telefon je pa,nokia 73.Problem je,ker navigacija oziroma radio ne najde povezave s telefonom.Je pa res,da pri radiu ne vem kje se vklopi bluetooth.Verjetno bi se moral.
Lepo prosim,za pomoc in se ze vnaprej zahvaljujem.
Uporabniški avatar
sinko

Odgovor Napisal/-a sinko »

Sicer ne vem al pisem kitajsko ma to stran sem ti ze pastal v PVT pa naj se bo 1x http://www.gps-carminat.com/fr/cnc_tele ... airage.php sicer je v francoscini ampak ce uporabis google prevajalnik gre,, mislim pa da so slike VEC kot dovolj kako usposobit povezavo.
Laguna II 2.2dCi INITIALE PARIS
Uporabniški avatar
VanDam

sinko napisal/-a:Sicer ne vem al pisem kitajsko ma to stran sem ti ze pastal v PVT pa naj se bo 1x http://www.gps-carminat.com/fr/cnc_tele ... airage.php sicer je v francoscini ampak ce uporabis google prevajalnik gre,, mislim pa da so slike VEC kot dovolj kako usposobit povezavo.

Ne ne pises kitajsko in se enkrat hvala za napotke glede Carminata in vse o pecenju na DVD (kar sva pobrala iz tvojih ostalih prispevkov) vendar pa midva kljub temu pri Bluetoothu ne prideva dalj od moznosti "Options Bluetooth". Tukaj se se lahko klikne na zavihek, ostalo je svetlo obarvano in se ne da potrditi, zato pac zbirava predloge in nasvete, ce je morda kje kak hakeljc ali pravilna kombinacija potrjenih nastavitev in da naju zato ne spusti naprej.
Ne bit hud :lol:

Hvala in lp.
Uporabniški avatar
sinko

Odgovor Napisal/-a sinko »

Ni nikjer nobenga hakl, zadeva je ista kot da se povezujes z bluetooth slusalko, prvo se moreta najt nato pa se vtipkass kodo ki jo zahteva in je to to, druge ni
Laguna II 2.2dCi INITIALE PARIS
Uporabniški avatar
Spidojc

Odgovor Napisal/-a Spidojc »

A mata na telefonu Bluetooth pod nevidno,mogoce?
Slika
Uporabniški avatar
VanDam

V bistvu se ne moreta najti, ker povezave ne moreva vzpostaviti.
Dodajam sliko do kod lahko prideva. Malo slabse se vidi, ker se blesci, je pa razvidno, da lahko potrdiva samo "Pair a new phone", ne moreva pa aktivirat "Bluetooth handsfree" oziroma prestaviti na ON.

Slika

Ce potrdiva "pair a new phone" lepo napise, da je PIN 1234, ampak je zaman, ce se ne zaznata. Na telefonu je pa Bluetooth nastavljen na vidno vsem.
Uporabniški avatar
robertp
Kraj: Vodice

Odgovor Napisal/-a robertp »

VanDam napisal/-a:V bistvu se ne moreta najti, ker povezave ne moreva vzpostaviti.
Dodajam sliko do kod lahko prideva. Malo slabse se vidi, ker se blesci, je pa razvidno, da lahko potrdiva samo "Pair a new phone", ne moreva pa aktivirat "Bluetooth handsfree" oziroma prestaviti na ON.

Slika

Ce potrdiva "pair a new phone" lepo napise, da je PIN 1234, ampak je zaman, ce se ne zaznata. Na telefonu je pa Bluetooth nastavljen na vidno vsem.
Naj ga sedaj telefon poisce... Drugace kot na tak nacin ne gre.
Skromnost je lepa čednost. Pozabite jo. Čimprej.
span.ales

Odgovor Napisal/-a span.ales »

hej. mene pa zanima kako pri laguna II 2006 vkljucis bluetooth povezavo na radiju? zdj mam tam na displayu kjer pise TEL crtico cez to besedo. in nikakor mi ne rata to povezati s telefonom samsung. Hvala
Uporabniški avatar
Dejan99
Kraj: Vrhnika

Odgovor Napisal/-a Dejan99 »

Pozdravljeni. Jaz imam prav tako težavo z bluetooth povezavo. V meniju imam opcijo bluetooth connection, ko jo pa želim odpreti se nič ne zgodi. Predvidevam da bi moral priti do menija za pairing s telefonom. Ima kdo morda podobno težavo? Trenutno sem nadgradil tunepoint in ni pomagalo:
http://www.renault.co.uk/ownerservices/ ... tunepoint/" onclick="window.open(this.href);return false;
Imam pa laguno 3 z navigacijo.
Renault Megane IV GT-line 1.2 TCe
Odgovori