Identicni problem.....Sle so scetke ventilatorja. Imas 2 varianti, prva je menjava za novega ali pa drugo, obnova starega, kar te stane 100eur.satriani0503 napisal/-a:avtomatska klima na laguni l.94 mi zastarta=hladi po cca 20 sekundah crkne:(na displaju "izgine" ventilator, pa se napise servis.)prejsnji lastnik je ventilator posebej direktno vezal.
ima mogoce kdo kako idejo, kako da to porihtam ali pa je ze imel podoben problem in kako ga je resil
TNX za odgovor
okvara klime laguna l.94
Re: okvara klime laguna l.94
GOLF VI. 1.2 TSI + 2.0 TDI
Da, tocno tako.....klima zalaufa za kratek cas nato pa vrze ven vse skupaj.clio open napisal/-a:Na laguni '94 pa ne. Ce so krtacke jih zamenjas brez vecjih tezav; tezje je ventilator ven dobit. Samo tle po moje nisko krtacke, k ti naceloma ne bi zagnal ventilatorja na zacetku.Tommy30 napisal/-a:Identicni problem.....Sle so scetke ventilatorja. Imas 2 varianti, prva je menjava za novega ali pa drugo, obnova starega, kar te stane 100eur.satriani0503 napisal/-a:avtomatska klima na laguni l.94 mi zastarta=hladi po cca 20 sekundah crkne:(na displaju "izgine" ventilator, pa se napise servis.)prejsnji lastnik je ventilator posebej direktno vezal.
ima mogoce kdo kako idejo, kako da to porihtam ali pa je ze imel podoben problem in kako ga je resil
TNX za odgovor
Seveda lahko menjas sam ce znas in imas s cim.
Ni pa noben problem ven dobiti ventilatorja. Ta se nahaja pod sovoznikovim predalom desno spodaj.
Zadevo enostavno odsraufas ven, iztaknes konektor in to je to. ( avtomatska klima ima se neko elektroniko gor ) .
Zadeva pa kosta obnovljena 100eur, s tem da star kompleten skurjen ventilator das cloveku k to obnavlja.
Aja, da ne bo pomote, sam sem imel tak primer na isti Laguni....