5ka bo namenjena samo za dirke, tako da je lahko temu primeren tudi izgled avtomobila. Ce ima kdo cas in voljo naj se malo poigra z dizajnom moje 5ke.. ..avto v osnovi ostaja rdece barve, vse ostalo pa prosto po presernu..
V mislih sem imel dvobarvni dizjan.. ..osnova ostane rdeca, sprednji del bom pa verjetno v belo barvo prebarval (haubo in oba sprednja blatnika moram tako prebarvati). Za feltne sem razmisljal, da bi jih dal v kako kriceco barvo.. ..recmo dve rumeni in dve zeleni ali pa kaj taksnega.
V bistvu prepuscam cel dizajn oblikovalcu, pa bom na koncu videl kaj mi bo najbolj vsec..
morm ti povedat da sm obupal nad svojim izdelkom...
ker mam idejo ampak je tko zaj.. spravit jo v sliko...
no ideja je da je spodnja linija avta (do oken) modre barve v stilu R27R megana. potem pa feltne v identicno rdeco barvo kot je avto sedaj ...
po moje bi zgledal dost strupen...
aja haubo bi pustil rdeco...
Se pa opravicujem, vendar se je ze ustavl ko sm hotu v sliko spravit pravi odtenek modre in nikakor nisem uspel ujet barvo na avtu kaj sele potem ko je prislo do odbijacev....
brez zamere...
Za vas se trudimo urejati naslovno stran, zato nam bo v veselje, če malo pokukate
Gagi.. ..dobra ideja. Verjetno si imel v mislih to modro barvo od R26R, ne? Platisca bodo skoraj sigurno bele barve, nebi bilo pa slabo, da bi bil spodnji del avtomobila (tako kot si ti napisal) v modri barvi (na to barvo se pomislil nisem), ampak jaz bi raje imel Gordini modro.