Tresenje celega avta
Tresenje celega avta
Sem prebral nekaj sorodnih tem a v nobeni ni opisan problem, ki ga imam jaz.
na cliu 1.5 dci 82, se pojavi tresenje celega avtomobila, pri hitrosti 110 kmh, pa do 130 kmh trese, potem malo neha, potem pri 150 spet...
Ampak to ne trese samo volan, ampak celi avto se trese!
Ob tresenju se pojavijo cudni zvoki, kot da bi nekaj ruzilo spredaj pri motorju.
pomislil sem na gume, ampak niso, ker ob menjavi je problem ostal.
Sedaj pa me zanima, ce je mozno da so fuc polosovine?
Ali kaj drugega?
Avto gre naslednji teden k frendu na redni servis, ap mi predlagajte, kaj naj mu narocim da preveri pri tem tresenju?
Hvala.
na cliu 1.5 dci 82, se pojavi tresenje celega avtomobila, pri hitrosti 110 kmh, pa do 130 kmh trese, potem malo neha, potem pri 150 spet...
Ampak to ne trese samo volan, ampak celi avto se trese!
Ob tresenju se pojavijo cudni zvoki, kot da bi nekaj ruzilo spredaj pri motorju.
pomislil sem na gume, ampak niso, ker ob menjavi je problem ostal.
Sedaj pa me zanima, ce je mozno da so fuc polosovine?
Ali kaj drugega?
Avto gre naslednji teden k frendu na redni servis, ap mi predlagajte, kaj naj mu narocim da preveri pri tem tresenju?
Hvala.
- SkratBolfenk
- Kraj: Zagorje ob Savi
da niso felge zvite slucajno? smesno ampak vseeno preveri. mam isto varjanto na kombiju 3Ă— centrirali in 3Ă— normalno scentrirali, ko sm letos menjaval sm pa vidu da je felga zvita. Trese med 110 in 130, sicer pa sploh ne.
LP
LP
Renault Laguna II 2.2dci Privilege - What else is left for the great ones!?
Pa je bilo slisat kaj koncnik? Ce si recimo namotal do konca v eno smer pri speljevanju al pa vzratni voznji?
ŠIK Vulkanizerstvo, vgradnja avtoplina, protikorozijska zaščita, AVTOVLEKA 24H
Megane Coupe 1.4 16V l.99 ph-2 LPG
BMW E39 530i LPG
Megane Coupe 1.4 16V l.99 ph-2 LPG
BMW E39 530i LPG