Evo pa se spet vracam med Renaultovce. Je bil ze cas. No kot se za letni cas spodobi sem si omislu cabrio in sicer Megane 2.0 16V letnik 2004. Avto sem sele danes pripeljal domov, tako da slik zaenkrat se ni, bojo pa sigurno ze jutri
Jah zaenkrat lahko recem samo da je dober motor kaj vec pa ob nadaljnih slikah ..... usnje pa res nebi notri pasalo ker ko bi se usedu notr polet bi si hrbet ozgau
lp
Iz prve roke lahko povem, da je motor presvoh za to tezo. Avto je za umirjeno voznjo in nic vec, ze kaksno prehitevanje je hitro rizik. Imel sem isto vzmetenje kot ga ima tvoj in sicer se je s H&R poznalo vsej 40% glede lege avtomobila, potem sem dal gor 19' in dobre gume potem se je avto vsaj za silo peljal kot se spodobi. Avto se zvija kot presta, pac ni dirkac. Poraba je pa bla pri meni od 8-10l kar je kar dosti. Relacija AC tempomat 110 potem se ga je dalo spravit na 7.5l , toliko mi sedaj kuri RS pa ima okrog 280KM
Se slikca kaksen je bil moj, z VSO opremo, kar jih 90% nima
B-stard: bo kr drzalo da je motor presvoh za ta avto...ampak zame in za mojo voznjo bo cist uredu se ne bom nc prtozeval. drugac sm pa kontaktiru tut sedanjega lastnika tvojega avta pa ga zal se noce prodat, tko da sm se potem odlocu za tega. Res da nima usnja, kar mu manjka od opreme...sam ga tut ne rabm, vem kako se je vozt na razgretem usnju...sm mel v prejsnjem avtu. Mogoce bom razmislu o ksnih novih platiscih, samo zaenkrat bo kr ostal tak kot je...mi je cist vsec