Renault Scenic 1.9 dCi, L.2004

Predstavite Vašega Renault-a
Odgovori
Uporabniški avatar
RoZleht
Kraj: Trebnje

Renault Scenic 1.9 dCi, L.2004

Odgovor Napisal/-a RoZleht »

Pa da se v tem delu foruma predstavim svoj avto ...

- Renault Scenic 1.9 DCI 120KM
- Oprema Privilege Lux
- Letnik 2004
- Oprema: delno usnje, tempomat + omejevalec hitrosti, ABS, ASR, radio z navigacijo (zal tist Carminat, ki ni pokrit s Slovenijo), avtomatska klimatska naprava, ogrevani sedezi, Keyless Go kartica, vgrajeno prostorocno telefoniranje ...
- imam ga ze cca. pol leta, do sedaj, razen parih zadev (potrosni material ipd.) ni bilo problemov ...
- predkratkim sem naredil tud veliki servis ... Prevozenih ima cca. 100000 km, ampak glede na to, da je star ze 5 let, sem ga naredil vseeno.

Zunanjost:
Slika
Slika
Slika
Slika

Notranjost:
Slika
Slika
Slika
Slika

-predkratkim je bil narejen tavelik servis, ker je bil avto star 5 let:
Slika
Slika

Vgrajena je tudi vlecna kljuka (imenuje se "nevidna" vlecna kljuka, ker ko jo snames se sploh ne vidi, da je vgrajena)
Slika
Slika
Slika

In pa se obvezen cartatoo :)
Slika
Zadnjič spremenil RoZleht, dne 23 Apr 2009, 19:32, skupaj popravljeno 2 krat.
Lp RoZleht
Uporabniški avatar
Stupo
Kraj: Ljubljana

Re: Renault Scenic 1.9 DCI, L.2004

Odgovor Napisal/-a Stupo »

Dolgo casa si ga skrival :D
Na cesti te pa se nikoli nisem opazil, ceprav vidim da si moj sovascan (Stanezice, ce sem prav videl) :D
Fajn druzinski wagen, oprema je prava, ohranjen je pa tudi, kot da je nov! 8)
Kje si pa kupil nosilec za mobitel? A to je tisti, ki se pritrdi brez da bi vrtal luknje?
Slika
Uporabniški avatar
RoZleht

stanezice? :) ... drugac je moja lokacija LJ-Vrhovci, pa NM :) ... so nekak stalne destinacije moje :) ... tist nosilc za mobitel je pa ze bil vgrajen notr ... Je pa zlo lepo narjeno ... obleceno v enako usnje kot je notranjost ... Kar se tice pa mobitela, pa ni nc hightech (verjetno leta 2004 je blo :)), je prirejeno za starejse motorole, ampak deluje pa zelo solidno ... Se ena slikca od blizu:

Slika
Lp RoZleht
Uporabniški avatar
sLOVEnec
Kraj: Žalec

Odgovor Napisal/-a sLOVEnec »

Lustn avto, veliko varnih in zadovoljnih km zelim.
Laguna II Initiale 1.9 DCI
Uporabniški avatar
bobo
Kraj: Lenart, Štajerska

Odgovor Napisal/-a bobo »

Kaj naj recem, uzivajva v voznji, ki ti jo nudi , kak nam ze pravijo ,,nepremicnina,traktor, ....,, :lol:
fajn se je pelat v seniku,cuvaj ga pa cimmanj popravil, aja pa sipo si popravi zaj je ze toplo :wink:
Daj mi povej ,kaj litke si mel ze gor
Uporabniški avatar
RoZleht

bobo napisal/-a:Kaj naj recem, uzivajva v voznji, ki ti jo nudi , kak nam ze pravijo ,,nepremicnina,traktor, ....,, :lol:
fajn se je pelat v seniku,cuvaj ga pa cimmanj popravil, aja pa sipo si popravi zaj je ze toplo :wink:
Daj mi povej ,kaj litke si mel ze gor
Bom popravu takoj k bom mel malo vec prostga casa ... Litke sem mel lani gor, zdej jih bom dal pa nekje v zacetku aprila ... Sem reku, da bom se mal pocakal, ker nikol ne ves kdaj bo se sneg zapadel :) ... Tako da so zdaj se jeklena platisca in zimske gume gor ...
Lp RoZleht
Uporabniški avatar
denisn
Kraj: Lendava

Odgovor Napisal/-a denisn »

Lep avto. Pred nakupom novega avtomobila sem se odlocal med Scenikom in Laguno. Odlocil sem se za Laguno :oops:
Omenil si da je predinstalacija za Motorole, ti pa imas Siemensa, ali?
denisn
Laguna II 1.8 16V - Privilage
Slika
Uporabniški avatar
RoZleht

denisn napisal/-a:Lep avto. Pred nakupom novega avtomobila sem se odlocal med Scenikom in Laguno. Odlocil sem se za Laguno :oops:
Omenil si da je predinstalacija za Motorole, ti pa imas Siemensa, ali?
ups ... moja napaka ... za siemensa je ja :) ... drugace sem mel pa danes prvic priloznost sprobat abs ... ce ga nebi blo bi bil avto lepo razbit, zarad idiota v puntotu, ki mu ocitno ni jasno pravilo prednostne ceste ... ah, sej bo bols ...
Lp RoZleht
Uporabniški avatar
denisn
Kraj: Lendava

Odgovor Napisal/-a denisn »

Mene veckrat esp resuje. Ko vozim na ozki cesti in se moram izogibat. Ce ga ne bi imel, bi se ze nekajx obrnil.
denisn
Laguna II 1.8 16V - Privilage
Slika
Uporabniški avatar
Stupo
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Stupo »

Ko vozis enkrat avto z ESPjem in ABSom sele vidis cesa vse so zmozni :) Jaz sigurno ne kupim avta brez ESPja in ABSa. Sta lahko veckrat zivljenskega pomena.
Imas drugace se kaksne plane na avtu? :)
Slika
Uporabniški avatar
RoZleht

Stupo napisal/-a:Ko vozis enkrat avto z ESPjem in ABSom sele vidis cesa vse so zmozni :) Jaz sigurno ne kupim avta brez ESPja in ABSa. Sta lahko veckrat zivljenskega pomena.
Imas drugace se kaksne plane na avtu? :)
:) planov niti nimam ... edino mogoce bi malenkost enkrat zatemnil vse sipe, ce bo kdaj spet to mozno ...
Lp RoZleht
Uporabniški avatar
RoZleht

Nove slikce:

Z letnimi gumami in litimi platisci:
Slika

Pa se mal "umetniskih" kar tako :):
Slika
Slika
Slika