megane 1,9 dci

Okvare na vozilih in pomoč pri raznih problemih
Odgovori
dunstar
Kraj: Brežice

megane 1,9 dci

Odgovor Napisal/-a dunstar »

razmisljam da bi kupil megana 1,9 dci 120k. Avto sem si ogledal ima 130000 km, l. 2005.(pran motor) Uvozen je iz italije in ker me najbolj moti nima servisne knjige. A se da preveriti zgodovino avta kako drugace. Kolikor trenutno berem tukaj sem vedno manj zgret za ta motor. Mogoce kaksen uporaben napotek, na kaj biti pozoren,...!
Uporabniški avatar
RoZleht
Kraj: Trebnje

Odgovor Napisal/-a RoZleht »

kokr sm jst zvedu se da 100% pogledat kaj je blo z avtom samo dokler so bla vsa popravila narejena v casu garancije ... Ko je blo rihtano izven garancije ti na Renault servisih ne morjo povedat ... Ce bi bil jst na tvojem mestu, ga nebi kupoval brez servisne knjige, ampak to je samo moje mnenje ...
Lp RoZleht
dolenc

Odgovor Napisal/-a dolenc »

Pri tako veliki izbiri avtomobilov ga ne kupi brez servisne knjige. Ves da jih tudi ponarejajo, tebi so pa ze v startu povedali da je sploh nima.....

Koliko pride taksen avto? Okrog 10k EUR? Za tak denar lahko dobis soliden avto samo ne smes biti neucakan.

Jaz sem se prenaglil pri Laguni... pa ne bom se enkrat moje zgodbe pisal. Meni so rekli da so vsi servisi narejeni, da ni stampiljk v knjizici zato , ce bi hotel kdo nazaj vrtet... bile so pa na platnici od servisne...ZAKAJ?

Vglavnem vse kar ti cisto malo "zasmrdi" na sumljivo samo bezi stran. Izbira je velika, samo cas si vzemi. Ker to bo nakup za nekaj let. Ce si Slovenec s povprecno placo.... :))
Uporabniški avatar
Nejko

Odgovor Napisal/-a Nejko »

Vem za enega odlicnega 1,9 dci Sedan. Bil je vcasih moj, sedaj pa se prodaja pri Malgaju....ce te zanima mi poslji PM, pa di dam link do oglasa.

lp
J
BMW 323i (1983)
Grand Scenic 1,4TCE LPG (2010)
Uporabniški avatar
mglca
Kraj: okolica Ljubljane

Odgovor Napisal/-a mglca »

Sam sem avgusta 2008 kupil Megana Grandtour 1.9 dci l. 2004 uvozenega iz Italije, brez servisne knjige. Pregledali smo le motor, ga prikljucili na tester, pregledali ohranjenost in ali je bil kdaj razbit oz. barvan. Kupil sem ga z 99.970 km. Ze na poti v Slovenijo sem opravil veliki servis. Niti malo mi ni zal zanj. Z njim sem naredil ze 20.000 km in dela kot urca. Vcasih se veliko bolj izplaca kupiti tuj avto, kot slovenski, cetudi je brez servisne knjizice.
Uporabniški avatar
simonz1
Kraj: Novo mesto

Odgovor Napisal/-a simonz1 »

Tudi jst sm ga kupil brez servisne knjige uvozenega iz italije s 110.000 km. Sicer ga imam pa 2 leti in prevozil 40.000 km in dela kot urca. Na 120.000 km sem pa naredil glavni servis.
Scenic III 1.5 dCi, 110KM

Captur II 1.5dCi, 115KM EDC
FBR

Odgovor Napisal/-a FBR »

Ce pogledas kaj kopujes potem ni problema... skrite napake so pa tako pri nasih kot tujih...

SimonZ1: Kokl si dal in kje si naredil velik servis?
Odgovori