Imam eno vprasanje/problem. Imam avtoradijo z usb priklopom na zadnji strani, pa me malo moti da nimam nekje na namaturni/ v predalu vticnice. Mogoce kdo ve kje bi se dalo kej podobnega temu dobit v sloveniji??
Ja jst sm za 1x obupal, tko da sm za silo svoj kabel nekako za silo fiksiral, ce pa slucajno na kej naletim pa definitivno javim, oz. ce ti slucajno najdes kej pametnega mi prosim javi.
jero_13 napisal/-a:Ja jst sm za 1x obupal, tko da sm za silo svoj kabel nekako za silo fiksiral, ce pa slucajno na kej naletim pa definitivno javim, oz. ce ti slucajno najdes kej pametnega mi prosim javi.
Za 20eur imas lahko zadevo kmalu doma Ne vem zakaj taka cena, ko pa so USB kabli tako poceni!? Tudi jaz sporocim, ce bo kaj pametnega...
V sredo sem tu narocil ta kabel, ga takoj tudi placal pa do danes ni se nobenega odziva s strani prodajalca Sem vceraj poslal se elektronsko sporocilo pa za 1x se vedno nic...
Danes sem dobil to zadevo... To je originalna Alpine dodatna oprema. Sifra artikla je KCE-USB3... Zgleda fino in mislim da se bo dala zadeva super zmontirati...
Ugodno si dobil kabel! Jaz imam tega, ki sem ga kupil namen zmontirati v Trafic-a in bom verjetno se enega vzel za Clio-ta. Ti sporocim v roku nekaj dni