Velik problem z Anni-jem

Vse ostale teme
Uporabniški avatar
Mr007
Kraj: Medvode

Velik problem z Anni-jem

Odgovor Napisal/-a Mr007 »

Januarja sm kupu komponente za racunalnik pri zgoraj navedeni firmi najprej predracun dobavnica racun.
Povsod pise da na dele dajo 1 leto garancije. Prejsni petek men crkne komp enostavno je nehu delat ob 16.55. Najprej posumm na napajalnik. Napajalnik sm kupu pr comtromu grem tja da pogledamo ce je su res napajalnik u pi.... pogleda prklop nov napajalnik gor se skoz ne dela. Gleda gleda u kisto pa prav hum ze vem kaj je napaka sam te bo stal 5000 sit c popravm. ja itaq ti sam popravli sam d bom jest lohk zivu naprej (priznam sm odvisn od racunalnika ) gleda gleda uzame vn graficno prklop ne dela uzame vn procesor pa tist t velk killer k je gor prklop se pokadi.....
pod procom je stabilizator proca.... sla plata u pi....... delu kratk stik in ker ni blo proca gor je skuril vse skp drgac bi se proc zravn........

in tko grem jest dons u annija da bom to reklamiru se oborozim s papriji primem plato in grem not.
pol mi rece en mulo ja un k dela reklamacije pa dela sam do 17 hum ok a mi ti lohk kej poves k jest ne morm brez kompa zvet plato mi je skuril se 2 mesca mam u garanciji prosm c mi jo zamenate.
gre gledat u komp wu celo eno mamo na zalogi prav
gre po enga kolega neki gledata plato pa vidta d mam na procu ventilator vs prasn ....
ja halo c pa zrk not vlece c hladi itaq d bo prasn u 10 mescih .... ja to ne bo priznana garancija k je tolk prasn... kwa ma to veze mu recm c je pa plata kriva d jo je skuril ne pa en zabasan ventilator. un prav ja vseen ne bomo to nc priznal....
sm reku ok... pridm ju3 pa bomo vidl kako bo....
ju3 grem ke tocn do tega modela z garancijami..... me zanima kaj bo reku.....
c mi novjo plate zrihtal nove........
jest nevem jest mislm d se mi bo strgal firma bo pa najebala
1 leto garancije na vso opremo ki sm jo kupu pise 3x zdej na lepem jo pa nocjo priznt.....
NIKJER ne pise kaj se mora delati oz. kaj se NE sme delati, da zavrnejo garancijo oz. garancijsko popravilo.

Zanimivo je to sm su pol po tem k sm biu vs sokiran mal povprasat drugje za to t isto plato asus p4800 deluxe kolk je kej garancije zanimivi rezultati
jae daje za asus plate 3 leta garancije neglede kaj se ti zgodi ne komplicirajo sploh
comtron 1 leto tud prav d ga ne briga kaj se je zgodl ( se sploh pa c se je to zgodl na servisu)

Zakaj znajo eni zagrenit zviljenje enmu kekcu (beri men) k ne vejo d je kekc lohk tud bedanc in zafuka celo firmo.....
Bomo vidl kaj bojo naredl ju3 oz. kaj ne bojo.... kaj bo reku pol direktor....
Definitivno pa vem kaj bom naredu ce mi ne bo ugojeno reklamaciji..... trzna inspekcija varstvo za potrosnike in pa tozba pa ceprou je za usivih 35 jurjev (cca) c pise d je garancija pol JE! :evil: :evil: :evil: :evil:
Slika
Megan rula (po) net(u) :D
Uporabniški avatar
MDeeJay
Kraj: MARIBOR CITY

Odgovor Napisal/-a MDeeJay »

tako je prav!Razfukaj te kurbe male!!! 8)
Če nimam prav naj me nekdo popravi ali izbri?°e moj post!!!
Žažko
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Žažko »

Bom jst uprasu enga kolega k ful velik posluje z Annijem kako je to!
Ampak kokr jst vem bi ti jo mogl zamenat!!!! Prah pa zihr ni nc kriv!!!!!!
virko
Kraj: Dolenjska

Odgovor Napisal/-a virko »

Hja, nekje je pac tako. Eni imajo napisano na garancijsem listu, da ne priznajo garancije v primeru da so ventilatorji zapraseni, itd.... (kao da potem se zadeva pregreva in crkne) :)
Uporabniški avatar
pro2c
Kraj: Maribor

Odgovor Napisal/-a pro2c »

ja, ce imajo to napisano v pogojih garancije, potem bo tezko :(

sam to se mi zdi nesmiselno, cetudi ce proc pregreje, ga plata itak odklopi (beri frizne), da se proc ne skuri. Prah zna bit kr zaj. prah se lahko napije z vlago-kratek stik, ce je prah iz dimnikov, ta je prevoden-kratek stik,... pa itak deluxe verzija asusa je dobra plata, tak da ce je prislo do kratkega stika spodaj so ti mogoce plato namontirali brez distancnikov - si slucajno pogledal to?
Uporabniški avatar
Mr007

vse kr pise je.
garancija na vse dele 1 leto.
drugih pogojev oz. omejitev NI napisanih
kr se pa distancnikov tice so bli pa gor ( izkusnje iz prejsnga kompa k je tud plato scvrl (sli so kondenzatorji))
dons sm uradno tja nesu prou na servis je reku mozakar bomo pogledal pa te poklicemo.
ja supr sam jest rabm komp dej mi plato ja ko ugotovimo kaj je narobe vas poklicemo grrrrrrrrrrrrrrr za to d sm ke nesu komp sm mogu dopust uzet pa kwa zdej cz par dni pa spet? k bi jih tepu... bando hudicevo....

aja pa prah... prah je pa pac navadn prah iz sobe mam pac po stenah faking itison nabiit ze 20 let pa po tleh je tud itison tko d nimam kej zaenkrat narest prah je pobrises prides cz 10min in je isto..... morm se en dan spravt pa s sten dol potrgat pa stene nekak pobarvat k bojo pouhn od lima..... to bo se projekt .... pa nov tepih nabavt k parket je mrzu :( pol bo pa mogoce boljs
Slika
Uporabniški avatar
VIA
Kraj: Mariborsko podzemlje

Odgovor Napisal/-a VIA »

Ne razumem.. ce mas garancijo 12mescov pol mas garancijo 12mescov.. in ti morjo vse v tem roku zastonj popravljat
Slika
Uporabniški avatar
killah bee

Odgovor Napisal/-a killah bee »

caki jest nisem dobr razumel,skurl se ti je ko je bil komp v Comtronu,al je drgac,

BTW: v Comtron ne grem nikol vec k sami levaki not delajo(dolga zgodba)
Anni , nimam iztkusenj z njimi,samo ne zaupam nobeni trgovini razen JAE-tu

Da si sel v Comtron pelat racunalnik,ze kle si zajebu,ker tam so pa res umetniki :roll:

sicer pa jest vse sam pedenam :twisted:
Uporabniški avatar
Mr007

ma jest sm komp sam sestavu itaq d znam mal sam sm kupu pr anniju big mestejk
to d sm pelu u comtron je pa zato k sm tm kupu napajalnik ja vem pa takrt k sm ga kupu sm se nategnu za 3 jurje k je biu za glih tokl pr jae cenej.....
pa tm je biu en k je res serviser ostali so bolj sraufarji k not sraufajo druzga pa ne znajo .
osnovni testi so bli pa pomoje so se zmeri, da ce ti neki ne dela sklops vse vn pa pol ti zacne plata piskat utaknes not ram ti se skoz piska k nimas not grafe pol das grafo not pa tko naprej pa dela.... in torej je on ta cist osnovn test izvedu in je dau vn proc d ga ni skuril pol se je pa sam pokadil..... sam dons sm porajtu k sm nesu plato na servis ke reklamirat prou k temu k se z reklamacijami ukvarja d je bla nekam kriva plata sam kako nek c sm pa meu povsod tiste distancnike kjer morjo pridt....nc jasn....
Slika
DognerDJ

Odgovor Napisal/-a DognerDJ »

Comtron ima to vredi porihtano ( Garancija 24 mesecev z neposkodovano nalepko ). Ce pa ti sam sraufas doma ti garancija vec ne velja ( ker moras bit usposobljen za take stvari - solan ). Glede casa popravila - cas imajo 45 dni. Sodelujem z dosti racunalniskimi firmami in z Comtronom imam najmanj tezav. Vem pa kak je to , ce si odvisen od PC-ja - podobno se je zgodilo meni dva tedna nazaj ( vse menjal , na koncu pa ugotovil , da je plata hin )
Uporabniški avatar
Mr007

kupu sm sam robo... po delih sestavu je kolega ki upravlja 300 racunalnikov po 4-ih firmah.......
Slika
Uporabniški avatar
MDeeJay
Kraj: MARIBOR CITY

Odgovor Napisal/-a MDeeJay »

Pri JAE se je od moje matke sodelavka napizdla oz. so jo prodajalci!!Prodali rac. z nevem cim vse a pol ko so gledal pol tega sploh not ni mel!!!Padla tozba in v strahu menjali cel PC pa se OOOOgromen popust!!! 8)
Če nimam prav naj me nekdo popravi ali izbri?°e moj post!!!
Uporabniški avatar
pro2c
Kraj: Maribor

Odgovor Napisal/-a pro2c »

comtron (govorim za mariborskega, drugih ne poznam) je v redu, imajo vse porihtano tako kot treba in ne komplicirajo, le pocasni so pa res.
Žažko

Odgovor Napisal/-a Žažko »

Ma to ors met svojga cloveka tko k jst!!!!! Mam enga kolega k je privatnik, pa kadar kej rabm sam njega poklicem, pa zrihta!!!!! Robo dobim najbolso, do zdej v treh letih nisem meu se nobenga problema, popusti so pa zelooooo veliki!!!!! :wink:
Uporabniški avatar
Mr007

no vceri mi je crknu se server.... zdej sm zasilno na pentium 1 166 mMx 16 rama... kliknem grem na frustk pridm nazaj odpre wiii kolk sm srecn :)

zdej bom zaceu se jest pet mal pesmco sam d jo bom spremenu bog ne daj da bi crknu racunalnik bog ne daj!!!
Slika
Zaklenjeno