Povsod pise da na dele dajo 1 leto garancije. Prejsni petek men crkne komp enostavno je nehu delat ob 16.55. Najprej posumm na napajalnik. Napajalnik sm kupu pr comtromu grem tja da pogledamo ce je su res napajalnik u pi.... pogleda prklop nov napajalnik gor se skoz ne dela. Gleda gleda u kisto pa prav hum ze vem kaj je napaka sam te bo stal 5000 sit c popravm. ja itaq ti sam popravli sam d bom jest lohk zivu naprej (priznam sm odvisn od racunalnika ) gleda gleda uzame vn graficno prklop ne dela uzame vn procesor pa tist t velk killer k je gor prklop se pokadi.....
pod procom je stabilizator proca.... sla plata u pi....... delu kratk stik in ker ni blo proca gor je skuril vse skp drgac bi se proc zravn........
in tko grem jest dons u annija da bom to reklamiru se oborozim s papriji primem plato in grem not.
pol mi rece en mulo ja un k dela reklamacije pa dela sam do 17 hum ok a mi ti lohk kej poves k jest ne morm brez kompa zvet plato mi je skuril se 2 mesca mam u garanciji prosm c mi jo zamenate.
gre gledat u komp wu celo eno mamo na zalogi prav
gre po enga kolega neki gledata plato pa vidta d mam na procu ventilator vs prasn ....
ja halo c pa zrk not vlece c hladi itaq d bo prasn u 10 mescih .... ja to ne bo priznana garancija k je tolk prasn... kwa ma to veze mu recm c je pa plata kriva d jo je skuril ne pa en zabasan ventilator. un prav ja vseen ne bomo to nc priznal....
sm reku ok... pridm ju3 pa bomo vidl kako bo....
ju3 grem ke tocn do tega modela z garancijami..... me zanima kaj bo reku.....
c mi novjo plate zrihtal nove........
jest nevem jest mislm d se mi bo strgal firma bo pa najebala
1 leto garancije na vso opremo ki sm jo kupu pise 3x zdej na lepem jo pa nocjo priznt.....
NIKJER ne pise kaj se mora delati oz. kaj se NE sme delati, da zavrnejo garancijo oz. garancijsko popravilo.
Zanimivo je to sm su pol po tem k sm biu vs sokiran mal povprasat drugje za to t isto plato asus p4800 deluxe kolk je kej garancije zanimivi rezultati
jae daje za asus plate 3 leta garancije neglede kaj se ti zgodi ne komplicirajo sploh
comtron 1 leto tud prav d ga ne briga kaj se je zgodl ( se sploh pa c se je to zgodl na servisu)
Zakaj znajo eni zagrenit zviljenje enmu kekcu (beri men) k ne vejo d je kekc lohk tud bedanc in zafuka celo firmo.....
Bomo vidl kaj bojo naredl ju3 oz. kaj ne bojo.... kaj bo reku pol direktor....
Definitivno pa vem kaj bom naredu ce mi ne bo ugojeno reklamaciji..... trzna inspekcija varstvo za potrosnike in pa tozba pa ceprou je za usivih 35 jurjev (cca) c pise d je garancija pol JE!