Rocna na Scenicu II?

Okvare na vozilih in pomoč pri raznih problemih
Odgovori
bostavraber
Kraj: Radlje ob Dravi

Rocna na Scenicu II?

Odgovor Napisal/-a bostavraber »

Zdravo!
V petek mi je po mojem sla rocna na Scenicu II let. 2004. Na armaturi se mi je pojavil znak P vtrikotniku in napis SERVICE, pa tud znacilnega zatega avtomatske rocne ko se avto ugasne ni bilo. A je mogoce kdo ze imel tak primer, kaj napraviti (a je potrebno peljati na Renault servis), kaj je potrebno zamenjat in a lahko to napravi kak navaden mehanik?

Lp Bosta
Uporabniški avatar
Tommy30
Kraj: Domzale

Re: Rocna na Scenicu II?

Odgovor Napisal/-a Tommy30 »

bostavraber napisal/-a:Zdravo!
V petek mi je po mojem sla rocna na Scenicu II let. 2004. Na armaturi se mi je pojavil znak P vtrikotniku in napis SERVICE, pa tud znacilnega zatega avtomatske rocne ko se avto ugasne ni bilo. A je mogoce kdo ze imel tak primer, kaj napraviti (a je potrebno peljati na Renault servis), kaj je potrebno zamenjat in a lahko to napravi kak navaden mehanik?

Lp Bosta
Misli, da je rocna pri tem avtu elektricna, se pravi je potrebno najprej preverit vse varovalke, nato motorcke zategovanja, elektricne priklope - konektorje itd....( se predno te olupijo na servisu ).
GOLF VI. 1.2 TSI + 2.0 TDI
bostavraber
Kraj: Radlje ob Dravi

Odgovor Napisal/-a bostavraber »

Tommy30 hvala za odgovor, bom res preveril te zadeve pa bom videl. Mogoce bo danes zadeva ze delala , se mi je to pojavlo v petek, pa sem pol sel kar s sluzbenim domu, tak da lahko sele dons preverim. Rocna je elektricna, mislim pa da tudi ni panike ce se vozim brez nje ali kaj ti mislis? Se lahko kaj poskoduje?

LP
Uporabniški avatar
Tommy30
Kraj: Domzale

Odgovor Napisal/-a Tommy30 »

bostavraber napisal/-a:Tommy30 hvala za odgovor, bom res preveril te zadeve pa bom videl. Mogoce bo danes zadeva ze delala , se mi je to pojavlo v petek, pa sem pol sel kar s sluzbenim domu, tak da lahko sele dons preverim. Rocna je elektricna, mislim pa da tudi ni panike ce se vozim brez nje ali kaj ti mislis? Se lahko kaj poskoduje?

LP
Sej rocna verjetno ni ostala zategnjena?
Ce je sproscena, se nimas kaj za bati, pac vozis brez moznosti uporabe rocne....bojim se edino, da se ti naenkrat sprozi.....( samo mocno dvomim, ker javlja napako, in je zadeva deaktivirana).
GOLF VI. 1.2 TSI + 2.0 TDI
Uporabniški avatar
Fan
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Fan »

Pozdravljeni
S tako okvaro ni bojazni, da se bo med voznjo aktivirala pomozna zavora. Lahko pa se, ko stojite in takrat je vprasanje ali bo spustila. Ponavadi zablokira vzvodje. V koliko je moznost priklopa na tester je se najmanj kopanja po vozilu, pa je napaka takoj odkrita.

Lep pozdrav
Ker imam prepoved zasebnih sporočil, mi lahko vaša vprašanje pošljete na: [email protected]

https://www.facebook.com/Zavorni-Servis ... en-section" onclick="window.open(this.href);return false;
Uporabniški avatar
janezsko
Kraj: celje

Odgovor Napisal/-a janezsko »

ce boste rabili el. rocno zavoro za scenica imam rabljeno.poklicete me lahko na 040 231 781.

lp janez
Odgovori