kvaliteta olja od fizicnih oseb
kvaliteta olja od fizicnih oseb
dobr dan.
mene pa zanima ce ima gdo ze izkusnje z olji ko jih prodajo ljudje na avto.netu, sicer me pa zanima kvaliteta in pa ce so originalno zaprti in da niso tankani z soda u litrske plastenke. hvala za odgovore. k so olje od fizicnih oseb usaj 50% cenejsa od olj v trgovini, zanima me pa castrol txt softek pa magnetech.
lp ales
mene pa zanima ce ima gdo ze izkusnje z olji ko jih prodajo ljudje na avto.netu, sicer me pa zanima kvaliteta in pa ce so originalno zaprti in da niso tankani z soda u litrske plastenke. hvala za odgovore. k so olje od fizicnih oseb usaj 50% cenejsa od olj v trgovini, zanima me pa castrol txt softek pa magnetech.
lp ales
http://www.avto.net/2004/oprema/oglas.asp?ID=2613246
jest bom vrjetno pr temu naroclu ene par ene 2 kartona enga 10w40 druzga pa 5w40, poj bomo pa vidl kasn bo ole. ali ima gdo slucajo izkusnje z temu prodajalcu?
lp ales
jest bom vrjetno pr temu naroclu ene par ene 2 kartona enga 10w40 druzga pa 5w40, poj bomo pa vidl kasn bo ole. ali ima gdo slucajo izkusnje z temu prodajalcu?
lp ales
- killah bee
- Kraj: Ljubljana
- killah bee
- Kraj: Ljubljana
Jah tko je...vec ponudnikov je, eni dobijo tako eni drugace.....exr napisal/-a:drugace ta olja ne padajo od nikoder, ampak se jih enostavno z nemcije ali avstrije pripelje.
Nabavna cena 1 litra, original pakiranega po 1 liter je cca 3,5 eur v koikor se nabavi 500litrov in vec.....
GOLF VI. 1.2 TSI + 2.0 TDI