Vzmetenje 20-25mm

Vse ostale teme
Uporabniški avatar
Gasilec
Kraj: Zagorje o/S

Vzmetenje 20-25mm

Odgovor Napisal/-a Gasilec »

Iscem fedre za Clio-ta RS (172), ki bi znizale avto nekje 20-25mm. Klicem danes Amortizerja in pravi samo 30mm ali vec (Eibach). Za foro poklicem tudi v a3m, kjer pravi 35mm in vec, razen po visini nastavlive 30mm do 70mm cena okoli 1000eur. Gledal sem pa tudi na k-tech kjer pa imajo fedre Eibach 20mm spredaj in 15mm zadaj znizane (zanimivo, da Amortizer nima). Dobijo se tudi na k-tech eni fedri 25mm spredaj in 15mm zadaj znizano ampak je tudi cena malo sumliva glede kvalitete.
Ali je mozno kje v Slo dobiti kaj podobnega, da ne bo treba narocat preko neta?

http://www.k-tecracing.com/show_product ... 1902&pic=2

http://www.k-tecracing.com/show_product.asp?id=849
Clio RS
Uporabniški avatar
Aleen
Kraj: Kranj

Re: Vzmetenje 20-25mm

Odgovor Napisal/-a Aleen »

Gasilec napisal/-a:Iscem fedre za Clio-ta RS (172), ki bi znizale avto nekje 20-25mm. Klicem danes Amortizerja in pravi samo 30mm ali vec (Eibach). Za foro poklicem tudi v a3m, kjer pravi 35mm in vec, razen po visini nastavlive 30mm do 70mm cena okoli 1000eur. Gledal sem pa tudi na k-tech kjer pa imajo fedre Eibach 20mm spredaj in 15mm zadaj znizane (zanimivo, da Amortizer nima). Dobijo se tudi na k-tech eni fedri 25mm spredaj in 15mm zadaj znizano ampak je tudi cena malo sumliva glede kvalitete.
Ali je mozno kje v Slo dobiti kaj podobnega, da ne bo treba narocat preko neta?

http://www.k-tecracing.com/show_product ... 1902&pic=2

http://www.k-tecracing.com/show_product.asp?id=849
En OFF

A bos poj svoje prodajou?

Bom se pozanimal kaksne se dajo dobit Vogland :oops: v katerih merah?

lp
RENAULT Sport
Slika
Uporabniški avatar
Gasilec

Ja Apexe, ki so -40mm bom prodal.
Clio RS
Uporabniški avatar
Gasilec

Danes sem dobil odgovor od Amortizerja glede tistih Eibach vzmeti, ki so na k-tech (-20mm).
...Imamo dve opciji vzmeti. Pro kit katere znizajo vozilo 30/30 in Sportline 45-50/30 misljeno od visine serijskega vozila. Ker pa je RS ze nekoliko nizji od serijskega je potem ta razlika priblizno taksna kot jo navajate v vprasanju. Torej ce zelite vozilo se malo nizje potem priporocamo sportline...
Ce jaz prav razumem so tisti podatki na k-tech o -20mm podvozju podani glede na visino standardnega RS podvozja pri Amortizerju govorijo pa o istih vzmeteh samo, da mislijo visino podvozja 1.2, 1.4, 1.6 Cliota se pravi seriskega.
Clio RS
Uporabniški avatar
d_leonit

Odgovor Napisal/-a d_leonit »

Kupi eibach -30 bos videl da bo avto precej visji kot z temi apexi....oz ti bo na koncu se previsok :D . V resnici ne znizajo avta tolko kot pise. Tako kot pri mojih KONI-jih pise da zadaj znizajo -45mm pa v resnici precej manj..na zalost.
Imas mogoce kaksno musko zadaj, ker to se pri cliotu takoj pozna (zadaj na visini) ?
Uporabniški avatar
Gasilec

Nekaj jo je http://www.renault-klub.si/forum/viewto ... 6&start=30

Koliko pa mislite, da so se vredni Apex vedri -40mm?
Clio RS
Uporabniški avatar
MaTe0
Kraj: Pohorje

Odgovor Napisal/-a MaTe0 »

Gasilec napisal/-a:Nekaj jo je http://www.renault-klub.si/forum/viewto ... 6&start=30

Koliko pa mislite, da so se vredni Apex vedri -40mm?
Mors vedet da tak lepo sedel nebo z drugimi fedrami kot pa za apexom ki so pac posebne :)

Zdaj ne vem al mas te apex posebej za RS al za navadnega cliota ampak nove fedre se vrtijo tam okoli 150eur.

No vsaj moje FK 35/40 so bile okoli 160eur. Sem pa zelo zadovoljen, nizano ni prevec ne premalo, pa tud ostane na tej visini ne pa tako kot apex :)

Ce pa bi rad res kvalitetno robo pa bi jaz vzel amortizerje nastavljive po visini pa + fedre.

PS. Kako to da ni kaj slik o predelavi tvojega cliota na forumu? Eden lepsih pr nas pa tud glede muzke je blo kaj za pogledat, al si se nehal ukvarjat s tem ? :)

Pa LP!
Renault Megane Mk2 Ph2 1.4 16v
Uporabniški avatar
Gasilec

Nastavljivo podvozje pride cca 1100eur. Glede ostalih slik predelav na cliotu pa ni slik ker tudi nobenih predelav ni bilo od kar je v moji lasti razen akustike in par malenkoti, so pa slike teh "predelav" tudi na forumu. Zdaj se bo pocasi zacelo malo dogajat...
Clio RS
Uporabniški avatar
d_leonit

Gasilec napisal/-a:Nastavljivo podvozje pride cca 1100eur. Glede ostalih slik predelav na cliotu pa ni slik ker tudi nobenih predelav ni bilo od kar je v moji lasti razen akustike in par malenkoti, so pa slike teh "predelav" tudi na forumu. Zdaj se bo pocasi zacelo malo dogajat...
Se mi je zdela nekam visoka ta cena 1100eur in sem sel preverjat v tisto trgovno kjer sem jaz kupil (v nemciji).
In so cene res posteno narastle :? . KONI gewinde za cliota 2 1 leto nazaj so bile 720eur ...sedaj so pa 960eur :shock: + prevoz.
Se pa zna zgodit da ce bos dal samo fedre(npr eibach), da bo spredaj malo visok zgledal napram zadaj..ker tista skatla ki jo mas zadaj ni glih lahka :lol:
Uporabniški avatar
Gasilec

d_leonit napisal/-a:Se pa zna zgodit da ce bos dal samo fedre(npr eibach), da bo spredaj malo visok zgledal napram zadaj..ker tista skatla ki jo mas zadaj ni glih lahka :lol:
Ma ne vem, mozno pa tudi. Kaj pa potem v taksnem primeru :lol:

Jutri bom sel do Amortizerja se tole se malo bolj pozanimat okoli teh vzmeti ampak po vsej verjetnosti bom kar narocil.
Clio RS
Uporabniški avatar
d_leonit

Uporabniški avatar
tomaz07
Kraj: Štajerska

Odgovor Napisal/-a tomaz07 »

Bi se dalo kje dobit samo sprednje vzmeti ? sportne
Uporabniški avatar
Gasilec

Evo danes narocil Eibach pro, drug tedn bomo pa vidl in obcutl razliko 8)
Clio RS
Uporabniški avatar
Gasilec

Danes so me klicali iz Amortizerja, da so iz Eibacha sporocili, da vzmeti za RS-a ni mogoce dobiti ker je avto ze original znizan :? (ceprav v katalogu jih pa imajo)
Clio RS
Uporabniški avatar
n-dre
Kraj: Novo mesto

Odgovor Napisal/-a n-dre »

Kera buca je pa to??? :shock:

Res mi je cudno da ti je kdo (sploh od Amortizerja) dal to info., ogromno RSov je aftermarket spuscenih ravno z Eibachovimi fedri (proline ali sportline), mimogrede tudi moj in prav pri Amortizerju je bilo montirano. Tako da na tvojem mestu bi vrtal se naprej :wink:
Odgovori