No pa je prisel cas da po treh renojih vsaj cetrtega predstavim.Velik stvari o takem cilu ze poznate tako da na kratko:ima prevozenih 32tisoc km in nek k&n filter vgrajen
hvala vsem za lepe zelje
"Gas pa pocas" ta mi je usec kuplen je v Autodelti,cup podalska spredi pa ni(ga bom najbrz se kupu)
k pecjaku pa ne hodim,je pa mozno da je tja hodu gospod k ga je mel prej(kr registracija)
tablca-avto je bil v lj spucan,sam ga je pot do kranja lepo nasvinjala
aleen-si se nacaku a
Uuu zakon zgleda! Sam tale zadnji spojler malo prevec pade v oci =)
Clio II ph2 1.2 16V Billabong - sold
Clio II ph2 RS 172 - sold
Clio III ph1 RS 197 F1 Team - sold
Clio II ph2 RS 182 - sold
Clio IV ph2 RS Trophy - sold
Seat Leon Cupra ST 300 4drive - family car
Mitsubishi Lancer EVO VIII MR - weekend car
Men osebno ni lgih prava barva ker najbolj mi uzge rumena (se pa crnga tut nebi branu sam da bi biu RS) glede spojlerja ga jst nebi stran jemau ker mi bols zgleda kot pa da ga ni.No nevem to je moje mnenje.
Dobrodosel med nami.
Zdaj pa kar dve vprasanji, a se ze kaj cefra bocna opora na sedalnem delu (zgornji rob, kjer se ponavadi naslonis z nogo pri vstopanju in izstopanju iz avta)? Koliko km si ze naredil z njim?
P.S.: A si to vzel od 1. lastnika, ki je imel oglas na avto.net, da ima sportni filter?
Pancho napisal/-a:Dobrodosel med nami.
Zdaj pa kar dve vprasanji, a se ze kaj cefra bocna opora na sedalnem delu (zgornji rob, kjer se ponavadi naslonis z nogo pri vstopanju in izstopanju iz avta)? Koliko km si ze naredil z njim?
P.S.: A si to vzel od 1. lastnika, ki je imel oglas na avto.net, da ima sportni filter?
ne,se pa zgornja bocna malo,ker se je ocitno z hrbtom zaletavu.naredu sem pa 2000 do zdej je od prvega lastnika