Zavarovanje
Zavarovanje
Pred dnevi sem razbil avto, zaletel sem se v ograjo noben drugi ni bil udelezen kot jaz. A se da tu kaj dobit od zavarovalnice ali kako to vse skupaj poteka?? Za vsak odgovor ali predlog bom zelo hvalezen!
LP, markoz
LP, markoz
www.facebook.com/avto.deli <- Vse za vaš jekleni konjiček
wtf??? V vsakem primeru si ti kriv da se ti je to zgodl, tud ce je bla cesta mokra, mastna, ledena itd. Uglavnem nic ne bo, razen ce mas kasko al pa delni kasko (parkirisce) gres na parkplac, poklices policijo in reces da ti je to en naredu na parkiriscu. drugega jest ne vidim.
Zadnjič spremenil Drmo, dne 18 Jan 2009, 01:31, skupaj popravljeno 1 krat.
Enigma motorsport
Aha to me je zanimalo! Edino kaj bi se dalo dobit je da sem se poskodoval! ali?
Policija je seveda ven prisla... in tudi zapisnik naredila! Zakaj pa se mi ni airbag sprozil??
Stara ograja (home make) je tko da bom uredil tudi sem se z lasnico zmenil le njen sin je poklical policijo... sj oki so prisli smo naredili zaposnik tko da so mi sam rekli da bom sel k sodniku za prekrsek pa da tam bo povedano kaj bom dobil. V najhujsem primeru se mi lahko zgodi 1keur kazni 11pik + 1-12 mescev prepoved voznje! Tako mi je policaj povedal ob sokecu in keksih 
aja kr to seveda se ni dovolj me je avtovleka za prevoz cirka 3km stala 60eur!!!! A se vsem ljudem mesa? Al sm pa js rojen pod takim crnim oblakom?
Tadej nisem nix napihal!
Nevem kolk je skode gor sam mi je mehanik rekel da se ne splaca popravljat!
Nevem kolk je skode gor sam mi je mehanik rekel da se ne splaca popravljat!