No tko, danes meu na testu megana...avto je kr lep za pogledat, avto je bil 1.5 diesel, 105 km, privillege oprema, skratka avto kot se sika!
Vec povedo slike!
Se predno sm ga poslikal se mi je v avto naselu pes, porabil 15 minut da sm ga spravu z avta, zgleda da se mu je dopal
Mal notranjosti....
Mal zunanjosti...
Po testni voznji pa se malo igranja po zaledeneli podlagi
Kaj te ma tam spodaj neki difuzor na prednjem braniku? Notranjost mi je naceloma ful vsec, lepo funkcionalna pa to, ampak z zunanjostjo pa so (vsaj, kar se tice petvratnega) brcnili mimo.
edit: Kaj si te ti delal z avtom?
Zadnjič spremenil djordjevic, dne 15 Jan 2009, 22:12, skupaj popravljeno 1 krat.
Nic nimam proti nikomur vendar.
Ce bi jaz bil prodajalec in bi tole vidu bi mi lasje sli pokonci. Nikoli vec ne bi dobil vozila na test brez spremstva & kalkulatorja.
tudi jst nism za teke stvari, sam problem je ker nobenga nec ne briga niti samih zaposlenih. delam na renoju in ko gremo na malco vidis tipe k gas od park placa pa do stacune in nazaj. pole jih prasas zkaj tako in ti prbijejo "kej te briga, sej ni tvoje"... drugace pa sem vozu jst takega magana iste barve ista oprema isti motor in morm rect d sm naudusen. kar mi gre pa na zivce so doloceni robovi armaturke okol kolen k so prevec oglati in ni prijetno ko se ti noga drsa tam gor. in preglednost nazaj je katastrofa in nikoli ne rikvercat na utesnjen parkiriscu in da nisi zvezan ker bo piskalo use mogoce, pas, senzorji spredaj, zadaj... znoris 100%. motor in nasploh cel pogonski skolop je 1A za povprecnega voznika vec kot dovolj, prometu sledis tekoce tudi v klance brez da bi ga preganju za kaj vec pa je treba usaj 1,9. po obcutku vlece boljse kot laguna 1,9dci. nevm zakaj saloni tako radi tlacijo tiste ogabne podalske in spojlerje na ta lep avto. ce bi ga kupu s tem bi ga odtrgu dol in prodajalco zlomu na hrbtu. aja moj je meu 17". auto kot se sika sam radjo slabse lovi. aja in it porabe 7,8 sm prisel v 200 na 7 kot za salo z narmalno voznjo. pohvalu bi tudi tempomat. najboljsi stvar kar so jih kdaj pogruntali. sploh ne rabis nog. use kar je da das u prestavo in hitrost uravnavas z gumbi. zakon
ni bilo misljeno kot tok hudo sam sem tud sam dobil tesnega dizlarja ki je imel povprecno 11 litrov...se mal zamislis no a ni tako
drugac avto zakon za peljat