Nadomestna vinjeta

Vse ostale teme
Uporabniški avatar
sinko

Nadomestna vinjeta

Odgovor Napisal/-a sinko »

O teh vinjetah je ze bilo tem nickoliko, pa vendar. Danes odstranim staro vinjeto brez problema scistim z acetonom da je lepo brez lepila ko novo. Pri pravim novo vinjeto in glej ga zlomka, ze ko jo hocem odstraniti z papirja se mi zatrga, malo popravim da dobim celo z papirja. Nalepim jo tam ko treba ampak se preden mi jo uspe prilepit se mi p.a.i.a strga do neprepoznavnosti :mad: , odstranim jo z stekla nalepim na potrdilo ki ti ostane in valda fuk za racunalnik brskat kaj sedaj. Najdem to :
http://www.cestnina.si/?id=80119 nikjer pa ne zasledim primera kaj takrat ko se ti ta drek poljski al ceski strga? Mi bojo dali nadomestno glede nato da je nisem uspel niti prilepit pa se mi je strgala? Se bom moral s kom kregat in posiljat v rodne kraje preden bom dobil novo? Je ze kdo imel podobno izkusnjo? Ne vem cestis lahko dela potne liste lahko je delal zloglasne nalepke za registracijo ne more pa delat teh vinjet da jih damo delat nekim poljakom al koj q.ac :mad: :mad:
Nasvet dobrodosel.
Aja pa se nekaj na telefonske ki so na vinjeti ne klicat ob nedeljah ker ne delajo njihove uradne ure so od ponedeljka do petka in v soboto pridejo samo klimo ugasnit v pisarno pa mogoce kak telefon dvignit !!!
Laguna II 2.2dCi INITIALE PARIS
Uporabniški avatar
ZZ-717
Kraj: Ljubljana - Šentvid

Odgovor Napisal/-a ZZ-717 »

a si pr minus stopinjah lepil ?

pa kako se ti je lahko strgala...nwm no men sla ciz lepo dol iz tiste folije?

poslikaj pa da vidimo kaksna zgleda.. pomoje novjo tezil ce je itk oranzne barve kar pomeni LETNA in... ni datuma gor tako kot na polletnih..tm bi tezil tle pa pomoje novjo..
Slika
Uporabniški avatar
sinko

trenutno se je zunaj vedno zavidljivih 7° jaz pa sem to delo pred kako uro in pol ko se je blo sonce na obzorju in se to je svetko direkt v sipo tak da minus ni bil, sem pa to prebral ja da v minusu ne smes
vidi se kolko se vidi ker sem jo pol nazaj dol potefno in jo nalimo nazaj na listek vidi se da je malo luknjasta, slika je delana z gsm

Slika
Uporabniški avatar
djordjevic
Kraj: Slovenska Bistrica

Odgovor Napisal/-a djordjevic »

Meni se je pol letna pri robu vtrgala, ko sem jo malo cukno, ker sem jo postrani nalepo. In sem pol samo zraven pritisnil, pa poklical na njihov center. Pa me je pubec vprasal, ce se vidi 'neveljavno'. In sem rekel, da ne. Pa mi je rekel, da ne bo nihce kompliciral, naj pa imam oni spodnji odrezek in racun zraven za vsak slucaj.
Uporabniški avatar
ZZ-717
Kraj: Ljubljana - Šentvid

Odgovor Napisal/-a ZZ-717 »

js bi jo na tvojem mestu napopu nazaj na sipo pa mir :wink: ce pa dosezes za novo da ti zamenjajo... pa se tok bolse :wink:
Slika
Uporabniški avatar
sinko

jaz bilo kaj delam sedaj z njo se samo bolj se trga s tem da ko sem jo dol z sipe dobo nazaj je bil avto skup zlepljen s e sploh cifre ni vidlo tako da sem jo kar nazaj na listek zalepo pa bbomo vidli kaj bojo ju3 rekli
Uporabniški avatar
miko 55
Kraj: L . J .

Odgovor Napisal/-a miko 55 »

Na vrhu se je pojavil napis neveljavno. Bo treba kar na dars it.
GOOGLE zihr ve!!!!!!!!!! Zato se googlajmo.
http://rsslo.nagradne-igre.si/igra/2920 ... 3ce0d2daf8
Uporabniški avatar
enej_46
Kraj: Koper - Prade

Odgovor Napisal/-a enej_46 »

na darsu mas vlogo za zamenjavo vinjete, meni se je tudi strgala, sprintas vlogo napises podatke, das v kuverto prilozis racun in jim posljes.
na vlogo napisi da se ti je strgala, ker nimas nobene take alineje za obkrozit...no pol ti posljejo novo nazaj ;)
Slika
事実は拳ではない!
Uporabniški avatar
sinko

enej_46 napisal/-a:na darsu mas vlogo za zamenjavo vinjete, meni se je tudi strgala, sprintas vlogo napises podatke, das v kuverto prilozis racun in jim posljes.
na vlogo napisi da se ti je strgala, ker nimas nobene take alineje za obkrozit...no pol ti posljejo novo nazaj ;)

stari kje naj racun dobim ce je bla kupljena v trafika in dobo sem jo za bozicka :?: kaj mislis duplikat racuna vazi ? ti si poslal po posti kako dolgo si cako na novo ? ce bi se ustavo na gricu bi jo dobil takoj?
Uporabniški avatar
miko 55
Kraj: L . J .

Odgovor Napisal/-a miko 55 »

Daj na posto priporoceno da bp za zihr. Racun ne vem kaj naj ti nuca saj imas tisti del vinjete k ga nisi stran vrgu.

Za hec preden posljes si vse skupaj skopiraj, da necejo oni poslje da niso znali.
GOOGLE zihr ve!!!!!!!!!! Zato se googlajmo.
http://rsslo.nagradne-igre.si/igra/2920 ... 3ce0d2daf8
iro

Odgovor Napisal/-a iro »

Nevem kaj kompliciras. Nalimaj na sipo pa je. Sej mas tisti taspodni del.
Uporabniški avatar
sinko

iro napisal/-a:Nevem kaj kompliciras. Nalimaj na sipo pa je. Sej mas tisti taspodni del.

ne gre je raztrgana in se gor pise NEVELJAVNA to ko je slika sem jo komaj skup spravo na oni kos papirja ki ti ostane
Uporabniški avatar
djordjevic
Kraj: Slovenska Bistrica

Odgovor Napisal/-a djordjevic »

Sarkazem detektor tudi ne bi skodil, ali pac?
Uporabniški avatar
Liquid
Kraj: Tolmin

Odgovor Napisal/-a Liquid »

Malce resnosti nebi skodilo. Pisanje v slovenscini pa je obvezno!

:evil:
1991 R19 GTS 1.4
1999 Megane RT 1.6 16V
2011 Megane Grandtour GT-line 1.5 dCi
2010 Trafic Passenger 2.0 dCi
2013 Laguna Grandtour Black Edition 4Control 2.0 dCi
Uporabniški avatar
JO-PO
Kraj: Žurkavas/Podgurje

Odgovor Napisal/-a JO-PO »

Hvala bogu sm ze mislu da imajo ADMINISTRATORJI ZIMSKO SPANJE! 8)

Sigurno PANCHO ni zadolzen za to temo! :lol:
It's not only ENDURO, it`s LIFESTYLE!
Odgovori