Laguna II L.2006 - luci svetujo prekratko

Okvare na vozilih in pomoč pri raznih problemih
Odgovori
posavec

Laguna II L.2006 - luci svetujo prekratko

Odgovor Napisal/-a posavec »

sem kupil laguno II 2005 ze prenovljeno, pa se mi zdi, da kratke luci svetijo zelo slabo, snop mi je zelo kratek ,zato je vidljivost s kratkimi lucmi nevarna. Sem bil ze na servisu pa pravjo, da je vse OK nastiman, samo jaz se s tem ne morem strinjat.

Imate kak predlog, zakaj?,kaj naredit? Ali je to obicajno za laguno, ker sem ze imel kar nekaj avtomobilov, pa so ble kratke luci vselej bolse, kot pri tej laguni.

lp.
Uporabniški avatar
en3rgie
Kraj: Novo mesto

Odgovor Napisal/-a en3rgie »

ce ti prenizko svetjo mas tm na luci plasticen sraufek .. pa zapeljes do stene .. pa si zarises do kje svetjo .. potem pa premaknes tist sraufek na obeh luceh in si nastavis na obeh enako .. da ti svetjo visje. Ce so pa presvoh pa zamenjej zarnice ;)
Uporabniški avatar
miko 55
Kraj: L . J .

Odgovor Napisal/-a miko 55 »

Mogoce malo pa mas prenizko nastimane luci iz kabine. Da mas za prikolco nastavljeno visino!
GOOGLE zihr ve!!!!!!!!!! Zato se googlajmo.
http://rsslo.nagradne-igre.si/igra/2920 ... 3ce0d2daf8
posavec

Odgovor Napisal/-a posavec »

miko 55 napisal/-a:Mogoce malo pa mas prenizko nastimane luci iz kabine. Da mas za prikolco nastavljeno visino!
v kabini imam pravilno nastiman na nuli, sem bil na servisu in so tudi pogledal z napravo , ki jo dajo pred luc in vidjo kaksen je snop. Vem pa , da mi kratke svetjo prekratko. Bom mal se pogledal za tisti plasticni sraufek. Kaj pa ce bi zamenjal zarnice , bi blo kaj bolje potem?
Uporabniški avatar
miko 55
Kraj: L . J .

Odgovor Napisal/-a miko 55 »

Ce so zarnice kaj menjavali, pa da se niso dobro vsedle v lezisce, lahko prenizko svetijo.
GOOGLE zihr ve!!!!!!!!!! Zato se googlajmo.
http://rsslo.nagradne-igre.si/igra/2920 ... 3ce0d2daf8
Uporabniški avatar
Stupo
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Stupo »

Koliko mora pa biti avto oddaljen od zida in kako visoko mora svetiti leva in desna luc, da se pravilno nastavi?
Slika
Odgovori