Ce ste imeli kake posebne tezave?
laguna II 74kw ?
laguna II 74kw ?
Zanima me ce ima kdo laguno II ki ima 74 kw?Namrec imam tako sam me zanima kako vam sluzijo ker uglavnem vidim da so samo 88 kw ki imajo 120 KM takih z 100 KM se nisem zasledil mal mi napisite Lp
Laguna 1.9 dCi ATHUENTIQE
ALPINE IVA D106R
IMPULSE SD1400
2XIMPULSE CW-12AL
ALPINE IVA D106R
IMPULSE SD1400
2XIMPULSE CW-12AL
-
etore
Re: laguna II 74kw ?
pomoje je presvoh ker se 120km je lih da dovolj. sam mam 120km in na ksne trenutke npr ko je polno nalozena in ko gres v kaksen klanec na avtocesti presvoh fajn bi blo da bi mela usaj ene 20km u rezervi.
Cudno...vprasal si kako sluzi ostalim in en ti je odpisal ti pa govoris da te to ne zanima. Glede motorja pa lahko pogledas tudi pri drugih modelih, saj ta motor je tudi v drugih renaultovih modelih.NIXI napisal/-a:Drgac pa nisem uprasal ali je presvoh prasal sem ce kdo od vas ima tako laguno ki ima 100 KM in ce imajo kake napake oz. ce imate kaksne probleme z njo?
Enigma motorsport
Tega motorja ne cipat, ker bodo problemi...NIXI napisal/-a:ja precec ga ne bo sj ves sam za cipat sam ze razmisljal me prau zanima kaka je razlika k je ta kr mal lena pa bojim se da nebi pol bl crkavala
Problem je v porabi, ki je dosti visja od 88KW, ker je motor skoz bol obremenjen pa se 5 prestav ima samo.
GOLF VI. 1.2 TSI + 2.0 TDI
etore
sori nisem mislil tako kot sem napisal jaz vem kako sluzijo 120 konjske lagune zanimalo me je le kake so 100 konjske pac hotel si povedat svojo izkusnjo z njo se enkrat sori tisti dan nisem bil ravno razpolozen ce bi vedel zakaj bi mi oprostil. Drgac sm se odlocil da jo ne bom cipal prevec dnarja bom raje zamenjal jermena pa servis naredil pa bo ker joi mislim imet zase pa mam rad stvari poslihtane 
ALPINE IVA D106R
IMPULSE SD1400
2XIMPULSE CW-12AL
ALPINE IVA D106R
IMPULSE SD1400
2XIMPULSE CW-12AL
74KW v Slo ni bilo za kupiti, tko da vedi da je tvoja uvozena.NIXI napisal/-a:etoresori nisem mislil tako kot sem napisal jaz vem kako sluzijo 120 konjske lagune zanimalo me je le kake so 100 konjske pac hotel si povedat svojo izkusnjo z njo se enkrat sori tisti dan nisem bil ravno razpolozen ce bi vedel zakaj bi mi oprostil. Drgac sm se odlocil da jo ne bom cipal prevec dnarja bom raje zamenjal jermena pa servis naredil pa bo ker joi mislim imet zase pa mam rad stvari poslihtane
Naceloma ta motor ni bil nikjer v nobenem renoju vgrajen kot tak, bil je v meganu in seniku 75KW. ( sej motor je isti ).
Naceloma bo motor delal do cca 170.000 pol pa se zacne sranje, z vsem.
Sobe, nizkotlacna crpalka, razni ventili, itd........uglavnem drek od dreka.
Jaz sem imel 75KW v meganu in je res po 170.000 zacel zajebavat, prej pa delel kot urca, nobenih tezav, samo toci in vozi ( pa 1x letno registracija)....
Ja sj to vem da je bila leta 2005 je bila uvozena sam ne vem iz kje sj pise v prometni moj stric jo je pa kupil iz celja je bila razbita po desni strani in jo popravil seveda je sam klepar pa licar tko da sm jo pol js od njega kupil njemu je dobr delala sicer ni veliko prevozil js sm pa u dveh mesecih naredil 7000 km tko da se dost vozim mislim jo pa met zase zato me je zanimal ali so uredu 1.9 dCi lagune 
ALPINE IVA D106R
IMPULSE SD1400
2XIMPULSE CW-12AL
ALPINE IVA D106R
IMPULSE SD1400
2XIMPULSE CW-12AL
Tommy30: a gre podobne tezave pricakovati tudi pri dCi 88kW?Tommy30 napisal/-a:74KW v Slo ni bilo za kupiti, tko da vedi da je tvoja uvozena.NIXI napisal/-a:etoresori nisem mislil tako kot sem napisal jaz vem kako sluzijo 120 konjske lagune zanimalo me je le kake so 100 konjske pac hotel si povedat svojo izkusnjo z njo se enkrat sori tisti dan nisem bil ravno razpolozen ce bi vedel zakaj bi mi oprostil. Drgac sm se odlocil da jo ne bom cipal prevec dnarja bom raje zamenjal jermena pa servis naredil pa bo ker joi mislim imet zase pa mam rad stvari poslihtane
Naceloma ta motor ni bil nikjer v nobenem renoju vgrajen kot tak, bil je v meganu in seniku 75KW. ( sej motor je isti ).
Jaz sem imel 75KW v meganu in je res po 170.000 zacel zajebavat, prej pa delel kot urca, nobenih tezav, samo toci in vozi ( pa 1x letno registracija)....
Upam da ne.... Sedaj imam 88KW...A.F. napisal/-a:Tommy30: a gre podobne tezave pricakovati tudi pri dCi 88kW?Tommy30 napisal/-a:74KW v Slo ni bilo za kupiti, tko da vedi da je tvoja uvozena.NIXI napisal/-a:etoresori nisem mislil tako kot sem napisal jaz vem kako sluzijo 120 konjske lagune zanimalo me je le kake so 100 konjske pac hotel si povedat svojo izkusnjo z njo se enkrat sori tisti dan nisem bil ravno razpolozen ce bi vedel zakaj bi mi oprostil. Drgac sm se odlocil da jo ne bom cipal prevec dnarja bom raje zamenjal jermena pa servis naredil pa bo ker joi mislim imet zase pa mam rad stvari poslihtane