Na spletni strani S&K Tuning sem gledal en zadnji spojler za mojega Clia Cena je 99 EUR + postnina... A se splaca vzet, ali se da kje pri nas zadevo dobit za isto ceno, ali pa ceneje ?
P.S. Kako je pa kaj z montazo tega spojlerja (kako ?) ?
Jaz ti priporocam da nic ne vrtas, ampak samo lepis...tisti crni silikonski kit od Dinitrola (cca. 1200sit), preverjeno veckrat da drzi, jaz mam na ZX-u 2x vecji spojler pa drzi ze nekaj let brez problema..pa prage tudi nisem srajfal samo lepil s tem pa je super...ce ti pa kdaj vec ta spojler ne bo vsec se pa da z aranzerskim nozem lepo odstrani in ocistit pa se sploh nic ne pozna-tudi preverjeno!
100 EUR je cena pobarvanega? ker ce ni, ni ravno poceni? Mogoce kje pri nas lahko dobis kako kopijo
Mogoce v MB ( dela iz poliestra: Alen-041/704-305) ali pa kaki Fazer...lahko pa pogledas se v kakih tuning katalogih in jih narocis postno lezece v avstrijo (blizu meje) pa ti pol kdo pripelje
Jest mam izkusnje z veliko plasticarji pa vam recem da ga ni cez thomas customs...Ker vsi naredijo ful krivo,grdo, potem pa s kitom vso zadevo resijo... Bedarija. Thomas pa ze osnovo naredi dobro...mah sej boste vidl par avtov pa boste sam