ropotanje pri obracanju volana, armatura laguna II
Pozdravljeni,
si bom kr post sposodu da ne bom novega odpiral.
Imam laguno II letnik 01 1.9Dci privillegie
Ker sem kupil karamboliran avto imam airbage zuni. Levega voznikovega (volanski) sem ze zamenjal. Ostalo mi je se desni in armaturna plosca.
Imam nekaj ponudb vendar me zanima nekaj ...ali pasejo novejse armature na letnik 01. Gre za letnik od 2002 - 2005. Barva mi ni pomembna tudi ce bi bila druga. Zanima me ali bo kaj z kaksnimi nosilci ali kaj podobnega.
Prosim za odgovor
si bom kr post sposodu da ne bom novega odpiral.
Imam laguno II letnik 01 1.9Dci privillegie
Ker sem kupil karamboliran avto imam airbage zuni. Levega voznikovega (volanski) sem ze zamenjal. Ostalo mi je se desni in armaturna plosca.
Imam nekaj ponudb vendar me zanima nekaj ...ali pasejo novejse armature na letnik 01. Gre za letnik od 2002 - 2005. Barva mi ni pomembna tudi ce bi bila druga. Zanima me ali bo kaj z kaksnimi nosilci ali kaj podobnega.
Prosim za odgovor
Grande napisal/-a:Mogoce lezaji na amortizerju?
tocno tu je napaka!
Lezaji amortizrjev so sli k vragu.Strosek na komad je nekje 10 eur.
Svetujem da v primeru ce teh ne zamenjas hitro, se lahko zgodi da bo vzmet poknila, ker se ne obraca z lezajem ampak jo "spona" dokler ne pokne.
Govorim iz izkusenj, saj sem na laguni I imel isti problem 2 meseca nazaj in ker lezajev nisem takoj zamenjal mi je sprednja desna vzmet poknila zaradi pretiranega sukanja na mestu.
Nato sem moral poleg lezajev se zamenjati vzmeti.
Kolo ti bo mehanik moral dati dol, in celotni amortizer z vzmetjo tudi, nato vzmet tudi dol, da pride do lezaja, ki je v obliki obroca z luknjo na sredini.
Zamenjaj to cimprej.