Zacenja se...
Zacenja se...
Ceprav sem si govoru, da bom zacel s predelavo novembra meseca, nism mogu zdrzat tako, da sem se lotil ze kar ta teden in zacel pri Photoshopu!
Zatorej, tukej bodo sledile vse debate na temo mojega Twigota in vprasanja ter nasveti za katere vas bom prosil med delom, ko se mi bodo zaceli pojavljati problemi.
No kukr sm ze omenu, avto sem dal poslikat enmu kolegu kjer ga bova skupej v photoshopu predelala, cez priblizno 14 dni pa se bo zacel poliester time, heh.
Zatorej, tukej bodo sledile vse debate na temo mojega Twigota in vprasanja ter nasveti za katere vas bom prosil med delom, ko se mi bodo zaceli pojavljati problemi.
No kukr sm ze omenu, avto sem dal poslikat enmu kolegu kjer ga bova skupej v photoshopu predelala, cez priblizno 14 dni pa se bo zacel poliester time, heh.
...prej bo dala, prej bo frej...
Ni vazno al je mucek ali pesek... Vazno, da je mesek...
Ponosni clan Reno kluba Slovenija
- blue tornado
Re: Zacenja se...
go Krizi,go Krizi,go Krizi.....Krizi napisal/-a:Ceprav sem si govoru, da bom zacel s predelavo novembra meseca, nism mogu zdrzat tako, da sem se lotil ze kar ta teden in zacel pri Photoshopu!

Uf vse skupaj bo gotovo okoli marca-aprila! Upam, da bo do prvega srecanja ze vse nared. Akustika mora bit do februarja ze nabavljena, ker je treba pol se celo notranjost v les preoblect...
Za to mi bo najvec svetoval in pomagal ModriDirkac, ker se s tem tudi profesionalno ukvarja.
Bom posliku in slikce prlepu sem gor, ko se bo zacelo oblikovanje poliestra. Najprej zunanjost potem se notranjost!
Za to mi bo najvec svetoval in pomagal ModriDirkac, ker se s tem tudi profesionalno ukvarja.
Bom posliku in slikce prlepu sem gor, ko se bo zacelo oblikovanje poliestra. Najprej zunanjost potem se notranjost!
...prej bo dala, prej bo frej...
Komaj cakam da bomo lahko spremljali spreminjanje podobe tvojega avtomobilcak.ce npr.pogledamo kako se je spreminjal Darkdog-(ov) Clio..in kje je sedaj-zanje pokale kot za salo.Pa ni lepsega kot da je dark lepo slikice gor limal,kak je blo kaj novega.Kr tisto ko je naenkrat boom-sej je ja,ampak boljse je da vsi vidimo postopoma vse detajle in ne le celote na koncu 

-
PinkZ