Clio 1,2 energy, par vprasanj ....

Okvare na vozilih in pomoč pri raznih problemih
Odgovori
Uporabniški avatar
daniel

Clio 1,2 energy, par vprasanj ....

Odgovor Napisal/-a daniel »

1. Scistil sem loputo zraka, in okol vbrizga bencina, zanima me ali je mozno spucati tud motorcek prostega tekaSlika, ker kar sm ga gledu se ga nism upal odpret, (naj povem pa da minimum niha okol 800 obratov - vendar ni prav hudobije - bi pa rad porihtal )
2 A je mozno pr motorju E7F (1,2 energy) stelat ventile (en kolega mi pravi da ne, jsp pa mislim da ja ...) in ce ja, kolk to pride kostat?
3. Moj je model BeBop, pa ma cist navaden stevc, brez nic, samo merilnik hitrosti in goriva. Pa sm montiru stevc od novejsega modela (Clio1 facelift) in je kr avtomatsko vse delalo (nism nobenih dodatnih kablov vleku - dela tud obratomer), le merilnik olja ne, je mozno tud to usposobiti.

Zaenkrat je to to .....
Hvala vsem ki boste pomagal ....
LP
Zadnjič spremenil daniel, dne 01 Sep 2008, 20:19, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
CliYo II

Odgovor Napisal/-a CliYo II »

1. odsravfi ga pa spuci
2. ventili so za stelat...kok kosta...odvisn komu peles :wink:
3. tud to se da urihtat...kaksn kablcek je treba potegnt pa bi delal

evo na kratko 8)
Uporabniški avatar
daniel

Odgovor Napisal/-a daniel »

1. ta motorcek nima sraufov, (se ne da odsraufat), je skup "speta" skatlica, je to mozno podirat, al je "enkratna uporaba" ko ga odpres ga ne zapres vec?
2. zanima me priblizna cena ....
3. Kako? ..... bolj podrobno :oops:
Uporabniški avatar
Samojed
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Samojed »

1. - motorcek samo od zunaj naspricej. ti ne zezajo tako kot ventil, torej nihanje ni nujno stvar motorcka, ampak necesa drugega. Vseeno ga naspricaj pod gumico, da lepse tece.
2.- ventili so za stelat, dela je pa recimo za 2 uri, ce hoces dobro naredit (ura za razdret in sestavit in slaba ura za nastelat, ce si pocasen in natancen). Motor naj bo hladen.
LP, Samojed
Uporabniški avatar
PaciEnt
Kraj: Ljubljana-Ig-Brest

Odgovor Napisal/-a PaciEnt »

3. kukr vem pr 1.2 masini nimas te moznosti, da bi ti kazal kuk mas olja v karterju. Vsaj jz se ne spomnim, da bi imel to. Ce pa menjas na 1.4 energy bos pa mel. Ta merilnik se skriva zadaj pod sesalnim kolektorjem. Ce das avto na dvigalo pa gres spodi pod avto ga bos najdu na levi strani zraven tistga k ti fila akomulator (kr ne morem se spomnt kak se temu rece :oops: :lol: ) je pa kr zajeban z roko zravn pridt. Zgleda pa kot ena matica k ma gor tko dva kontakta. Ce najdes kej tazga pol si lahko zvezes, drgac pa zal ne.
Odgovori