Sony ericsson W760i

Vse ostale teme
Odgovori
dr__de

Sony ericsson W760i

Odgovor Napisal/-a dr__de »

Zanimam se za nakup tegale mobilnika, pa me zanima, ce ga kdo mogoce ima in kako se kaj obnese? :)
Uporabniški avatar
timmmy
Kraj: ljubljana-logatec

Odgovor Napisal/-a timmmy »

jst sm absolutno proti kermukol SE-ju....
mam sicer zdej ze tretjega.... umes sm meu nokie, sam glede na ceno sem se spet odlocu za SE, in sicer za w580i. sam ni problem u telefonu.... problem je pri Svemi... odnos serviserjev, in pa kvaliteta servisa... moj 3 mesece star telefon je ze tretjic na servisu, ker ne najdejo napake.... men pa zasteka, in ko ga resetirem (ker moram sim dat vn) napake ni vec....

drgac pa lustn telefon, sm ga meu u rokah k ga ma kolega, se mi zdi cist solidn.... sej pr tej w seriji je razlika med telefoni ubistvu sam dizajn.... mogoce za pikec bolsa kamerca od prejsnjega modela, drugo je pa vecalmn isto....
timmmy
Slika
dr__de

Odgovor Napisal/-a dr__de »

drugac mu dela brez problemov al ma kksne tezave? :) pa kako mu kej GPS deluje :D dej ga mal upras, ce se ti da :wink:
Uporabniški avatar
IcEm4n
Kraj: LJ kotel

Odgovor Napisal/-a IcEm4n »

sam sem prej imel W550i in res super telefoncic. Tko da more bit tud zlo dober. Zdj imam SE P1i in je tud superca, edino, kar pogresam iz W550i, je zvok pri predvajalniku (se pac vid, da ni Walkman serija.
Uporabniški avatar
timmmy
Kraj: ljubljana-logatec

Odgovor Napisal/-a timmmy »

prau da so edine pomankljivosti da nima autofokusa pa blica... gps naj bi pa delovau cist ql, prblizn tko kot na N95.....
timmmy
Slika
Uporabniški avatar
IcEm4n
Kraj: LJ kotel

Odgovor Napisal/-a IcEm4n »

za kaksno ceno ga dobis?
Odgovori