En mnjsi problem
No, ne bom prevec brihtn, ampak teoreticno se da avtu nek dodatek (najboljs na masini
) se ga zapelje na dynanje in se pokaze izpisek, ki kaze povprecje tam nekje okoli 125kW... osebno ne vem in ne jamcim, slisal pa sem, da se je ze delalo.
Lahko pa od fotra preneses nase bointeto pri zavarovanju (50%, ce seveda ima).
Lahko pa od fotra preneses nase bointeto pri zavarovanju (50%, ce seveda ima).
Ixirancid napisal/-a:No, ne bom prevec brihtn, ampak teoreticno se da avtu nek dodatek (najboljs na masini) se ga zapelje na dynanje in se pokaze izpisek, ki kaze povprecje tam nekje okoli 125kW... osebno ne vem in ne jamcim, slisal pa sem, da se je ze delalo.
.
Poj pa svizec zavije cokolado...
Tega ni in nikoli ne bo! Zato pa obstajajo svohnejsi modeli...Najbol da bi bli vsi Clioti 3.0 in bi imeli samo en tak dodatek notr, da bi bil kot 1.2 16V
Ixirancid napisal/-a:No, ne bom prevec brihtn, ampak teoreticno se da avtu nek dodatek (najboljš na mašini) se ga zapelje na dynanje in se pokaže izpisek, ki kaže povprecje tam nekje okoli 125kW... osebno ne vem in ne jamcim, slišal pa sem, da se je že delalo.
ce je tako bom pa en štumf v turbino zabasal in ga dal merit, pa bo registracija nižja kot za bicikl
ne takih neumnosti kvasit
Renault 18 TLJ Renault 21 GTS Renault 21 TURBO Renault 21 NEVADA Megane CC
OK, dejmo pol tkole fantje:
Z uradno potrjenim dynotom gres na obcino, kjer pise da imas VEC kilovatov kot po tovarniskih podatkih.
Mislte, da je ti bojo smejal in dal bomboncek al ti hitr nardil novo prometno pa te na zavarovalnico poslal placat visjo premijo?
(na LPPju bojo kmalu nudili dyno za izredne tehnicne, z veseljem boste peljal tunane avtomobile na obcino)
Ce ti torej lahko "spustijo tako salo", mas tut ti kej besede pri tem, ce gres avto "down-kilovatat", se vam ne zdi?
Kaj na masini nardit za nizje kW pa nimam pojma... lohk pa tut stumf not zabasete zarad mene.
Z uradno potrjenim dynotom gres na obcino, kjer pise da imas VEC kilovatov kot po tovarniskih podatkih.
Mislte, da je ti bojo smejal in dal bomboncek al ti hitr nardil novo prometno pa te na zavarovalnico poslal placat visjo premijo?
(na LPPju bojo kmalu nudili dyno za izredne tehnicne, z veseljem boste peljal tunane avtomobile na obcino)
Ce ti torej lahko "spustijo tako salo", mas tut ti kej besede pri tem, ce gres avto "down-kilovatat", se vam ne zdi?
Kaj na masini nardit za nizje kW pa nimam pojma... lohk pa tut stumf not zabasete zarad mene.
Ja, res je da noben nima istih kW... ampak ko zbijes/dvignes za 10kW pol se pa ze neki pozna pomoje.
Sicer pa... Seata ma fotr 1.9TDI in je avto enaA (kar se fotra tice!). Jst pravim, da ce te avto veseli in nisi glih dom-siht-dom / nedelja voznik si kupi Cupro (jaz bi jo takoj)!
400k SIT s kaskom itd.?
Sicer pa... Seata ma fotr 1.9TDI in je avto enaA (kar se fotra tice!). Jst pravim, da ce te avto veseli in nisi glih dom-siht-dom / nedelja voznik si kupi Cupro (jaz bi jo takoj)!
400k SIT s kaskom itd.?
Ja valda Kupro, seveda!!!
Pol pa si po moznosti se student k more it na servis s tem avtom pa...
Ne bom ti nc pametvou sam sm bil zanc na servisu od Seata pa se je tip kr za glavo drzu, k mu je nastevu kaj vse more narest pr 70.000km...
Mas mogoce se 120.000k sit za servis pa 400presernov za prelepo dekle tam za saltarjem v zavarovalnici?
No ja, sej 100 ljudi 100 okusov sam za nas studente to vsekakor ni dovolj ekonomicen avto.
Sej sam verjetno ves kako je to
Pol pa si po moznosti se student k more it na servis s tem avtom pa...
Ne bom ti nc pametvou sam sm bil zanc na servisu od Seata pa se je tip kr za glavo drzu, k mu je nastevu kaj vse more narest pr 70.000km...
Mas mogoce se 120.000k sit za servis pa 400presernov za prelepo dekle tam za saltarjem v zavarovalnici?
No ja, sej 100 ljudi 100 okusov sam za nas studente to vsekakor ni dovolj ekonomicen avto.
Sej sam verjetno ves kako je to
...prej bo dala, prej bo frej...
Ni vazno al je mucek ali pesek... Vazno, da je mesek...
Ponosni clan Reno kluba Slovenija
Ni vazno al je mucek ali pesek... Vazno, da je mesek...
Ponosni clan Reno kluba Slovenija